free web stats

Kindermiddag rond de appelboom...

Afgelopen donderdag mochten we weer een kindermiddag hebben met de kinderen. Doordat wenu een huis hebben kunnen we ook meer deze middagen bieden aan de zigeunerkinderen. En ze vinden het heerlijk.
We zien ook steeds meer dat er echte aandacht gaat komen bij de kinderen. Het word stiller tijdens de bijbelverhalen en gebedspunten.
Lees meer.....

Ruimte maken voor het kledingtransport....

Ruimte maken voor het kledingtransport....Het Transport komt aan.

Wat mogen we toch blij zijn met zon grote loods in de tuin, want wat kan er een hoop spullen in. Grotendeels staat ie vol met spullen om uit te delen. Maar omdat er bij rene zijn schuur nog steeds verhuisspullen stonden in zijn werkplaats en die hem in de weg stonden, heeft hij die spullen nu ook hierheen gebracht.Nu had ik ze al zowat een jaar niet gebruikt, dus ik dacht bij mezelf..dit ga ik eens even goed opruimen. Maar ja je kent het wel he. Voordat je steeds al die dozen door bent. oude schoolbieken, werkjes, werstukken van mij fotos, maar ook spul wat gewoon weg kan hoor, dat duurt wel eventjes. Maar oke, ik ben er doorheen gekomen voor het grootste gedeelte. een klein deel moet nog. `
Lees meer.....

mooie familiefotos e,d....


Gezin compleet.....

Omdat het herfstvakantie was kon Erwin onverwachts nog naar ons toe komen. Hij kreeg nog 2 dagen extra vrij en daardoor was de periode dat hij er was heel mooi.We hebben dan ook echt van elkaar mogen genieten. Al liep het bezoek natuurlijk ook wel samen met het overlijden van Piri, waardoor we veel weg waren ook. Maar ook hierin hielp erwin mee, en konden we toch samen zijn, al is het op een totaal andere manier die we verwachtte. Maar ja je doet er niets aan he. als deze dingen gebeuren net dat hij er is, zeg je ook niet van; je zoekt het maar uit, mijn zoon is op visite,
Lees meer.....

Piri begrafenis geweest...Op vrijdag 24 oktober is Piri waarover ik al eerder schreef in een vorig bericht begraven. Ze was maar 30 jaar en liet man en 1 dochtertje van 8 na.
Wat een verdriet voor de nabestaanden. Hoewel ze toch ernstig ziek was, komt een overlijden toch altijd onverwachts. En vooral zon jong iemand maakt altijd zeer indruk. Het was dan ook echt druk. alhoewel het officieel niet meer mag in Roemenie om thuis de dienst te houden en de kist thuis te houden, was de man van Piri niet te houden hierin. Hij wilde dat ze thuis zou zijn. En ik kan me daar een heelboel bij voorstellen hoor. ook ik persoonlijk ben het zo gaan waarderen het van huis uit begraven. Hij zei tegen me. al komen ze met 100 polities op me af, Piri komt thuis. en zo is het ook gebeurd.
Lees meer.....

Samen bouwen aan Gods plan deel 2.....

SAMEN BOUWEN AAN GODS PLAN.....

Ook al is het huis qua inrichting nog echt niet af, toch is er al wel een begin gemaakt met het fundament leggen van het 2e huis.
De groep mensen uit Kockengen en Kamerik die er waren in de herfstvakantie en dan verschillende mannen van hier hebben hiervoor weer goed de handen uit de mouwen gestoken. Wat werd er weer in een paar dagen tijd een hoop werk verzet. Van bekisting tot het beton storten.
En hierbij wil ik u allen dan ook weer even een korte fotoimpressie geven van het werk dat er verzet is door iedereen. het meeste spreekt vanzelf en hoeft niet echt uitleg erbij. misschien bij de een of andere foto.Lees meer.....

VEE VOOR ROEMENIE PROJECT....BIGGETJES UITDELEN

BIGGETJES UITDELEN BIJ DE SPONSORGEZINNEN

hadden we een poosje geleden een kippen-projectje, nu mogen we verder gaan met een varkensprojectje.
Dit dankzij het CLUSIUS COLLEGE in Alkmaar.
Leerlingen van die school hebben verschillende mini-ondernemingen gemaakt voor een bepaalde tijd. En met de winst van die ondernemingen willen ze hier in Salard onder arme gezinnen vee geven, zodat de gezinnen daarmee geholpen worden in hun levensonderhoud. 10 % van het vee moet aan het einde wel weggeven worden aan iemand anders. Lees meer.....

Op stap met de meiden naar Floresti

Zijn het geen prachtmeiden???????


Lees meer.....

Van Druiven-bal tot Bitterbal........

Van Druivenbal tot Bitterbal......

Misschien denkt u wat een gekke titel. Maar we hadden het pas alle twee in en rond huis.
Wanneer nl de druivenoogst klaar is word er in de meeste dorpen vaak een dansfeest gehouden ter ere van de druivenoogst die binnen is. En op de dag wanneer het bal plaatsvind gaat dat bewuste dorp dan met paard en wagens en folklore dansers door het dorp heen en nodigt de mensen uit, en stopt dan op verschillende plekken in het dorp waar ze dan met zijn allen even 5 minuten een dans doen voor de buurtgenoten en vertrekken dan weer naar de volgende plek in dorp.


Lees meer.....

Goulashsoep voor de groten en de kleine mens....

Goulashsoep voor de grote en kleine mens.....het begin van de goulashsoep. Het wachten tot de soep klaar is......

Lees meer.....

Piri is overleden

Lieve mensen,

Zo even midden in de nacht, wil ik toch even van me afschrijven. Want wat hadden we vandaag toch een dag. Eerst was ik vanaf 10 uur samen met Abigail op pad met een bijna blinde man. Ik was al eens met hem op pad geweest, maar moest vandaag voor het vervolg. we kwamen daarvan terug rond een uur of vier. Ik zette die man af bij inci voor de deur. daar woont ie vlakbij, en weet verder de weg wel. En verder dacht ik even gauw bij inci naar de wc en dan nog even naar Piri om te gaan overleggen hoe of wat we a.s. donderdag zouden doen. Omdat dan piri geprogrammeerd stond in Tg-Mures voor nader onderzoek voor een eventuele operatie. Een stad hier 280 km vandaan. Daar heb je betere doktoren op het gebied van hartproblemen.
Lees meer.....

Je bent een PAREL in Gods hand.....


Je bent een PAREL in Gods hand........

Ook dat is iets wat we de kinderen willen bijbrengen. Dat hoe mensen ook op hen neerkijken, God nooit op hen zal neerkijken.Ze zijn Zijn parels. Hoe arm of hoe vies sommige kinderen ook zijn, in Gods ogen zijn ze schoon en mooi. En mogen ze er gewoon zijn.
Dat was eigenlijk het thema van de afgelopen kinderclub. we hebben ook het Nederlandse liedje van: weet je dat je een parel bent ...vertaald naar het Hongaars. En dat hebben we hen ook proberen aan te leren. het is nog even oefenen hoor, maar het lukt al aardig. ze vonden het al wel heel mooi.
En deze kinderclub was iets bijzonders. want we hadden deze week veel Hollandse visite over de vloer. De mensen van Stichting Goud. en daarvan had Evelien en Pieter nog 6 andere mensen mee genomen voor een doorreis in Roemenie. Eveliens groep logeerde hier voor 3 dagen in een gastenverblijf, en `Henk en Jeany met hun zoontje stond hier met de camper in de achtertuin.
Lees meer.....

JEZUS is jou beste vriend..........

JEZUS is jouw beste vriend.....


Dat was wat we de kinderen wilde bijbrengen deze middag. We zijn begonnen met gebed en hebben daarna heerlijk gezongen met elkaar. Na het zingen heeft Inci het bijbelverhaal van de Samaritaanse vrouw verteld aan de kinderen. en daarna heeft Marjon nog iets persoonlijks toegevoegd aan het verhaal, zodat het verhaal nog beter zal overkomen. hierbij kreeg ze hulp van Inci voor vertalen.

Na het verhaal was het tijd voor het werkje. Dit keer de naam Jezus inkleuren en later opplakken op een papier.
Thuis hadden we de letters van Jezus al uitgeknipt, en in zakjes gedaan. Dus nadat iedereen een zakje had gekregen begon het werkje.

Lees meer.....

eindelijk

HALLO BESTE MENSEN..............

Hier dan eindelijk weer eens wat nieuws van ons. ik weet het is een hele poos geleden, maar dit komt gewoon door de hele hectische periode die we toch achter ons hebben. En daar het nu nog niet helemaal rustig is en we heel moeilijk tijd vinden om eens een heel goed verslag te doen, en de computers het steeds begeven, besluit ik nu het even goed gaat met de computer, maar gauw even iets in het kort te mailen over de afgelopen tijd. Dan weten jullie toch iets van hier.
Lees meer.....

We hebben weer een apple computer

Hallo allemaal.

Ja we kunnen onze website weer bijwerken, we hebben weer een Apple computer die werkt!!!l

Waar we nu mee werken is de eerste computer die we kregen begin dit jaar, maar op deze computer zat verouderde besturing's software en dat werkte niet met het website programma dat we er voor hadden gekocht.Lees meer.....

Pa is overleden

NIEUWS VANUIT NL:

MIJN VADER IS OVERLEDEN.

zoals iedereen hier al heb kunnen lezen ben ik naar NL gegaan om bij pa te zijn. Maar ook is nu hier de hele familie, want vrijdagavond is oa toch opeens heel snel overleden.
ik kwam 19.30 aan en 22.45 overleed hij. ik mocht er dus bij zijn, en daar ben ik heel dankbaar voor.
morgen, woensdag om 14.00 is de begrafenis in loenen a,d vecht in de hervormade kerk.
het is echt heel vreemd, maar ook goed zo. Pa is nu van zijn lijden en onmacht verlost. al zullen we hem natuurlijk gaan missen.
ik wilde dit eventjes vermelden, maar omdat we hiervandaan niet op de computer kunnen e en die het heel vaak niet goed doet dacht ik , ik schrijf maar even iets bij de reacties. hopelijk ziet dan vele mensen het misschien.
wilt u bidden voor ons als familie en ma in het bijzonder.

Als ik thuis ben zal ik een uitgebreider verslag maken.
hartlijke groeten van ons hier uit Kamerik.

In en rondom het huis

Het is nu al weer 2 weken geleden dat we wat prive nieuws op de site hebben gezet.

Wij hadden vorige week een pittige bui regen, maar zoals u op de foto kan zien niet alleen buitens huis mar ook in het huis. We hebben de eigenaar hier al 2 keer over gesproken, het zou nu komen kijken maar tot nog toe is hij niet geweest.

De volgende dag konden de vrachtauto's, die aan de snelweg aan het werk zijn, hun vracht niet lossen en was er binnen 2 uur een file van ongeveer 150 vrachtauto's


Hier het kruispunt in het dorp

Dit is de weg naar dorp 100 meter veder, links wonen wij.

Week 28

Wat is er veel werk verzet de afgelopen week!!!

Wij plaatsen ook hier het nieuws wat we ook deze week op de Goud site hebben geschreven, zodat u op de hoogte blijft van alles.


Maandag morgen 10 uurWoensdag middag 3 uur

Lees meer.....

Nathan valt in glas maar 't weekend-uitje was zo mooi....

Ja het was even schrikken toen ik de telefoon oppakte en Domien hoorde roepen dat ik heel gauw moest komen omdat Nathan in glas gevallen was. Op de achtergrond hoorde ik hem huilen, krijzen. Het was net op de laatste dag van het fundament storten. (zie nieuws hiervoor) We hadden gegeten en we zouden net met zijn allen weer naar het terrein gaan om te werken. Ik had mijn oude kloffie aan en Nathan was al vooruit gegaan aar Domiens huis. Hij vond het allemaal maar wat mooi. En zodoende liep hij daar bij Domien voor. Daar waren ze net ook bezig met een voetgangerspaadje ophogen. En hoe het ook gebeurt is, meneertje gleed uit en viel precies met zijn hand in een stuk glas. precies op zijn duimpalm zat toen een goeie snee, die bloede als een rund. Dit werd wel dokterswerk. dus op naar de dokter hier op dorp, maar die kon ook niet meer doen dan de wond een beetje schoon te maken en ons door te sturen naar het kinderziekenhuis.
Lees meer.....

Een fundament onder Gods plan.....

Ja mensen, nu was en is er altijd al ons fundament en geloof in God de vader, Zoon en de heilige Geest als basis voor onze werkzaamheden hier. maar van de week mochten we ook een geheel nieuw fundament gaan leggen. Het fundament voor het project; Kamav tut.het toekomstige clubhuis. verderop in de brief staat er meer over, maar eerst wat ouder nieuw dat ook nog in de afgelopen tijd is geweest.
Lees meer.....

Al weer een maand voorbij

Hallo beste mensen

hier weer eens een verslagje van ons prive. we hebben de afgelopen maand weer verschillende dingen beleefd met elkaar en daarvan willen we jullie weer een beetje mee laten genieten.
maar allereerst wil ik diegene bedanken die toch steeds zo op bijzondere wijze met ons meeleven, in woord, daad en gebed. het doet ons zo goed mensen achter ons te weten staan in vriendschap en betrokkenheid.Lees meer.....

Varkens en kippen te Koop gevraagd?!?!?!

Varkens en kippen te Koop gevraagd?!?!?!

Het kwam er maar niet van door alle drukte, maar nu wil ik toch weer een poging wagen. We hebben echt een hele drukke en gekke tijd hier gehad en nog hoor. er loopt eigenlijk van alles door elkaar qua gezin, hulpverleningswerk en bedrijf. En daardoor lukte het gewoon niet om even een verslag te plaatsen op de site. Maar oke hier dan toch.
Tja waar zal ik mee beginnen???? Verschillende dingen zijn al best weer een poosje terug.
Lees meer.....

Minivakantie met Nathan en Vakantiegangers

Minivakantie met Nathan en Vakantiegangers

Ook dit is ook al een paar weken geleden, maar toch ik vind het toch ook fijn om eens een beetje dingen van ons als gezin op de site te hebben. Want wij als gezin maken ook het nodige mee nog.
Lees meer.....

Druk

Hallo allemaal

Dit is eigenlijk het eerste stukje dit jaar wat ik weer schrijf over ons bedrijf hier in Roemenie, dat is niet omdat er niets te schrijven is over het bedrijf, ook daar gebeurd wel eens wat.
Het zal nu een foto serie worden.Lees meer.....

Gezegende pinksterdagen

Wij willen u een gezegende Pinksteren toewensen. Als u in Nederland woont en u denkt wat lijkt die vrouw sprekend op Clara, dan is het mogelijk dat u haar ziet. Ze is namelijk gisteren naar Nederland vertrokken om een bezoekje te brengen aan haar vader en moeder.
Lees meer.....

Wat gebeurt er weer veel in een week

Diversen bezigheden...

Sinds de afgelopen brief is er al weer het nodige gebeurd hoor. wat kan een week opeens weer raar gaan.
we maakten echt weer van allerlei dingen mee. Tv-ploeg tolkje spelen, overleden vrouw ophalen en dingen regelen, zieke man naar ziekenhuis brengen en dokter spreken, begrafenis, veel, heel veel recepten uitkopen...

Lees meer.....

Kindermiddag

En wat al we al weer een poosje wilde doen was een kindermiddag. (zie speciaal verslagje op site)
Omdat we gewoon een hele fijne middag hadden, en zulke mooie fotos hebben van vanmiddag wil ik gewoon eens de kindermiddag even in het zonnetje zetten en er even een keer een speciale uitvoering van maken. hierbij dus even een kort verslag, met een heleboel fotos.
Lees meer.....

Gouden tijden met vrienden en familie.

GOUDEN TIJDEN

Het is al weer een poosje geleden dat ik op de site wat schreef. sorry voor dit, maar het is hier nogal een hectische tijd geweest. En daarbij ben ik ook een kleine week in Nederland geweest voor de verjaardag van mijn vader.
Ja ik kreeg de mogelijkheid om te gaan en wat ben ik daar blij mee geweest. Wat is het goed geweest om die tijd ook in Nederland te zijn. Er gaat natuurlijk toch al een hoop van gevoelens e.d wat andere broers en zussen meemaken langs me heen, en nu kon ik daar toch weer even wezen.
Lees meer.....

Late Paasgroet

Allereerst wil ik iedereen bij deze hele goede en gezegende Paasdagen toewensen. We mogen met zijn allen vieren dat Jezus is opgestaan en LEEFT.

Wat een rijkdom mogen we daarin hebben. Een rijkdom die we niet voor onszelf mogen houden, maar eentje die we door mogen geven aan de mensen om ons heen. Zodat ook anderen die liefde van Jezus voor hen persoonlijk mogen leren kennen. Lees meer.....

7 Jaar in Roemenie

Trek uit je huis en laat alles los,
Ik heb iets moois voor jou.
Je hoeft niet alleen op reis te gaan,
Want Ik God blijf je trouw.Lees meer.....

Weer thuis

We zijn weer thuis hoor.Na een lange rit met de auto.

en ja wat moet ik zeggen. We zijn blij dat we gegaan zijn. Maar o wat was het onwerkelijk ook. Toen we aankwamen lag pa nog in het ziekenhuis, en zagen we daar een pa op een stoel zitten naast zijn bed. Voor je gevoel heel niet zo ziek. want hij zag er gewoon uit. goed gezond. Er was gewoon niets aan hem te zien. en dat maakte het zo gek voor ons al, laat staan voor hem.
Lees meer.....

Pa heeft beslist.... en wij gaan naar Nederland

Ja mensen, we gaan naar NL. het kan niet anders. willen we pa nog kunnen spreken dan moeten we nu gaan. Want zoals u straks hieronder zal kunnen lezen, weten wij niet hoelang pa nog zijn spraak en denkvermogen kan blijven houden. Iedereen adviseert ons om te komen nu het nog kan. En na de beslissing van pa, is er ook maar een wens; heel snel weg naar NL.
Lees meer.....

Uitslag van Pa is niet goed.....

Beste mensen,
Ik had beloofd weer wat te schrijven als we weer wat wisten over pa zijn gezondheid. nu dat weten we sinds vanmiddag weer.

we hebben net als familie te horen gekregen van de neurochirurg gekregen dat het echt fout zit bij mijn vader. om half 1 vanmiddag had men het gesprek. En wat men te horen kreeg was niet mis. Mijn vader heeft de ergste vorm van kanker in je hoofd. En het gaat hard. Het gezwel dat er nu zit is nog maar 2 maanden oud, maar als mijn vader niet besluit tot opereren heeft hij nog maar maximum 3 maanden te leven. Zo ja, dan is het eigenlijk hem een klein beetje tijd extra geven. Maar de dokter kon niet garanderen hoe hij uit de operatie zal komen. Ook dan kan hij verschillende funkties niet meer hebben. En daarbij groeit het gezwel na de operatie gewoon weer aan. En voor een 2e keer opereren word eigenlijk niet gedaan in deze gevallen. Het is dus eigenlijk een rekken van een paar maanden met kans op een hele zorgelijke lichamelijke tijd erna. Nu is hij eigenlijk goed. Hij kan weer praten omdat hij die medicijnen krijgt die vocht afdrijven. maar na een eventuele operatie kan dat heel goed wegwezen zei de dr. De dokter raadde ons dan ook aan om te komen als we pa nog willen spreken voordat er een operatie zal plaatsvinden of in ieder geval voor het geval de tumor groter groeit en de medicijnen niet meer zullen helpen. We zitten er dus heel erg over te denken om als gezin proberen te gaan van de week. Mijn vader heeft tot woensdag om zijn beslissing bekend te maken aan de dokter. Dus morgen nog en dan moet hij zeggen wat hij wil. Hoe moeilijk moet dat wezen voor hem.Kijk wij wisten toen we hier naar toe gingen verhuizen dat we misschien voor deze dingen eens zouden komen te staan misschien. En zie hier. Hoe moeilijk ook. We mogen ons echt gedragen weten op gebed van anderen.

het ziet er dus naar uit dat we van de week onverwachts naar Nederland zullen gaan als we alles rond kunnen krijgen. Want ik wil toch nog wel graag even met mijn vader kunnen praten nu het nog mogelijk is. wie weet hoe hard dit kan gaan.
Wilt u bidden voor mijn vader en moeder in hun beslissing nemen, voor de familie er omheen en dat we een hele goede reis mogen hebben. En dat we ondanks alles, en hoe moeilijk ook misschien, toch een goede tijd met mijn vader, moeder en familie mogen hebben.

hartelijke groeten
van
Clara en rene.

Hoe gaat het met Pa

Hier dan even een verslagje van de afgelopen dagen. want sinds dat we gisteren het nieuws van mijn vader op de site zetten, is er al weer heel wat informatie heen ene weer gebeld, gesmst, en gemaild tussen mij en de familie.Lees meer.....

Van alles wat

Ze kwam met 2 tassen vol. had ook gevulde koolrolletejs gemaakt, en verder kwam er nog een schaal met kippensoep met echte kippenpoten erin, een potje cremfraise, eigen gemaakt gebak, een zakje met wafels, fles cola, bananen en mandarijnen uit. We stonden perplex. Wat liet God weer zijn zorg zien zeg.Lees meer.....

Gebed gevraagd voor mijn vader!

Ja mensen. we werden gisteren tegen de avond opeens opgeschrikt door een telefoontje van Erwin. Die wilde met Herma en haar gezin even een bakje koffie gaan doen bij mijn ouders. Maar toe ze daar aankwamen stapten ze eigenlijk gelijk in de zorgen, want ze vonden een pa die heel verward praatte. hij kon gewoon bepaalde woorden niet meer vinden en was duidelijk niet in orde. herhaalde steeds woorden.Lees meer.....

Nieuwsbrief voor de gemeente

Dit keer geen aparte nieuwsbrief maar u kunt hier de nieuwsbrief lezen die de gemeente Loenen a/d Vecht, deze zondag in de kerk heeft ontvangen, dat is een overzicht van wat er zo al de afgelopen 3 maanden is gebeurd. Om hem te lezen klikt u hier

Ziekte

Hallo allemaal.

Zoals u in het vorige bericht kon lezen was het de bedoeling dat Clara donderdag geopereerd zou worden, maar nu is de dokter ziek, dus is de operatie uitgesteld naar dinsdag. Clara is bijna weer beter van de griep die ze van het weekend kreeg, maar nu ben ik geveld door de griep.

Gr Rene

Het werk weer begonnen

Door alle drukte en ook ziekte van mijn kant kwam het er maar niet van om een goed verslag te gaan schrijven. We waren gewoon de tweede week van januari nog bezig met alle laatste dingen van het oude huis opleveren en daarom hadden we ook nog echt geen tijd om stichtingwerk te doen even. En na die week ben ik een hele goede week toch goed ziek geweest waardoor ik even niet zo veel deed.Lees meer.....

Drukte

Zo na alle Hulp-nieuwsbrieven nu ook weer eens iets over ons als familie Want dat draait ook nog gewoon door tussen alles door. Het is op het moment echt te druk voor ons als gezin soms. We voelen best met zijn allen dat we een gigantische drukke tijd achter de rug hebben met verschillende verhuizingen e.d. en eigenlijk moeten we volgens contract nu ook uit het oude huis, maar dat lukte ons echt gewoon niet hoor. We doen wat we kunnen, maar we zullen nog een paar dagen nodig hebben.we zijn nu eenmaal niet een doorsnee gezin dat even verhuisd.Lees meer.....

Oudjaar belevenissen deel 2

Ik weet niet of iedereen al deel 1 gelezen heeft, maar hier is dan in ieder geval deel 2 ook. want we waren gebleven bij het feit dat we weer wegreden van de verwarmingspijpen-groep. helemaal onder de indruk van dit allemaal nog, reden we weg. en hadden het over onze belevenissen van net daarvoor. het had indruk gemaakt op een ieder van ons en zelfs nu nog ben ik er mee bezig.Lees meer.....

Oudjaarsdag belevenissen

Deze groep woont dus tegen stadsverwarmingspijpen aan. en nu rij ik er best eens langs langs die dingen, maar het is toch iets heel anders als je opeens bij hutjes zit die van die dingen gebruik maken om warmte in je huisje te hebben. naja huisje. Er liggen daar zeg maar een of twee dikke pijpen van een doorsnee van een goede 60 cm dik en die dingen zijn geloof me kokend. als je een gekookt achterwerk wil hebben ga dan even een minuutje erop zitten en je hebt hem. wat zijn die dingen heet zeg. met de blote hand hoef je die dingen al helemaal niet aan te raken. In het verlengde van die pijpen staat er ook een schutting zon 3 meter er vanaf. en die tussenruimte gebruikt men dus om een hutje te creeeren waar ze in kunnen verblijven. en daar gebruiken ze alles voor wat ze maar kunnen vinden. en al moet ik het zeggen, het lukt ze ook nog om iets te maken waar ze toch goed in kunnen verblijven. Ze toonde zelfs trots hun hutje aan mij toen waar ze woonden. het zette me echt weer even met beide benen op de grond hoor.Lees meer.....

Inci opa overleden...

Ja mensen, zoals ik al schreef waren we al bang dat we dit deze dagen te horen zouden krijgen. En toen ik vanmorgen dan ook om 10.00 de poortdeur open ging doen buiten, toen kwamen ook gelijk inci haar moeder en tante aangelopen. En vertelde dat ze vanmorgen om 6.00 gebeld waren met de mededeling dat hij overleden was. Bij nader telefoontje hier nog bleek dat hij al om 23.30 gisteravond al overleden was.
Hij mag nog niet naar huis omdat het vandaag feestdag is en de administratie niet werkt. Vandaar dat ik hem morgen pas kan gaan ophalen met wat familie.
Wanneer de begrafenis is weten we nu nog niet, maar ik denk donderdag i.v.m zijn staat van het lichaam.
Willen jullie bidden voor de familie er omheen. Vanwege zijn verleden als vader en opa geeft het heel veel gemengde gevoelens bij de kinderen en kleinkinderen. En hopen we dat er met de spanning van dit niet andere dingen uit voort komen, zoals wel eens vaker gebeurd in deze gevallen. Wilt u als een biddende kracht achter hen staan.