free web stats

Drukke tijd... en Overlijden van 2 jonge mannen

T`is al weer een maandje geleden dat we wat op de site zette. Dus tijd om weer wat dingen te laten meebeleven via fotos en tekst. Voor de altijd terug kerende dingen zal ik nu even alleen wat meer foto`s geven dan tekst. Dit ook omdat ik met mijn rechterhand in het gips zit en nu niet zo heel makkelijk type. ( k`viel een week geleden over mijn eigen voeten s`nachts en boem daar lag clara. Het is zwaar verrekt en moet in ieder geval 10 dagen in het gips. A.s. dinsdag zullen we zien of het er af mag blijven.)Maar daarom nu even van het eten koken en kinder en jeugdclubs even wat foto`s en een klein beetje tekst.

Lees meer.....

Gebedsavonden in het zigeunerdorp

Evangelisatie en gebedsavond in het zigeunerdorp:

Eind augustus hadden we 4 jongelui uit Kampen hier die geroepen waren door God om hier in het zigeunerdorp te gaan evangeliseren voor de kinderen, maar ook vooral voor de volwassenen. Een week lang gingen we iedere avond het zigeunerdorp in, met uitzondering van zondag. We begonnen iedere keer met zingen,vlaggen en soms leerde arianne uit de groep de kinderen een aandbiddingsdans.
Lees meer.....

Schoenen uitdelen

Schoenen uitdelen.
Ze lagen er al een hele poos in onze romni-loods, maar door alle andere drukte en warmte van het jaar kwam het er steeds niet van om ze eens goed uit te zoeken en uit te delen. want als het warm is dan hoef je ook niet te wezen in de romni-loods. dan kook je zelf van de hitte.
Lees meer.....

Clara in Boekarest

Hierbij wil ik ook vermelden dat Clara in Boekarest in het ziekenhuis ligt, om geopereerd te worden.
Ze heeft al ¾ jaar last van haar schouder, en kan daardoor haar arm niet goed
gebruiken.
Ze is zondag s`avonds met de nachttrein vertrokken samen met Marjon naar Boekarest, waar ze maandag ochtend verwacht werd.Lees meer.....

HEER raak ons hart aan.

We zagen weer wat honger was......

Omdat het al een hele poos geleden was dat we gekookt hadden voor de kinderen besloten we donderdag weer te koken voor ze. we waren afgelopen tijd zo druk geweest met de pakketten e.d. dat we geen tijd hadden gehad. En dat we hiermee in de roos hadden geschoten bleek wel afgelopen donderdag. veelal vragen de kinderen al hoor aan ons wanneer kook je weer? soms uit gewoonte hoor, maar ook soms omdat ze gewoon trek hebben. en sommige echt honger.
het laatste was van de week het geval hoor.

Lees meer.....