free web stats

Uitslag van Pa is niet goed.....

Beste mensen,
Ik had beloofd weer wat te schrijven als we weer wat wisten over pa zijn gezondheid. nu dat weten we sinds vanmiddag weer.

we hebben net als familie te horen gekregen van de neurochirurg gekregen dat het echt fout zit bij mijn vader. om half 1 vanmiddag had men het gesprek. En wat men te horen kreeg was niet mis. Mijn vader heeft de ergste vorm van kanker in je hoofd. En het gaat hard. Het gezwel dat er nu zit is nog maar 2 maanden oud, maar als mijn vader niet besluit tot opereren heeft hij nog maar maximum 3 maanden te leven. Zo ja, dan is het eigenlijk hem een klein beetje tijd extra geven. Maar de dokter kon niet garanderen hoe hij uit de operatie zal komen. Ook dan kan hij verschillende funkties niet meer hebben. En daarbij groeit het gezwel na de operatie gewoon weer aan. En voor een 2e keer opereren word eigenlijk niet gedaan in deze gevallen. Het is dus eigenlijk een rekken van een paar maanden met kans op een hele zorgelijke lichamelijke tijd erna. Nu is hij eigenlijk goed. Hij kan weer praten omdat hij die medicijnen krijgt die vocht afdrijven. maar na een eventuele operatie kan dat heel goed wegwezen zei de dr. De dokter raadde ons dan ook aan om te komen als we pa nog willen spreken voordat er een operatie zal plaatsvinden of in ieder geval voor het geval de tumor groter groeit en de medicijnen niet meer zullen helpen. We zitten er dus heel erg over te denken om als gezin proberen te gaan van de week. Mijn vader heeft tot woensdag om zijn beslissing bekend te maken aan de dokter. Dus morgen nog en dan moet hij zeggen wat hij wil. Hoe moeilijk moet dat wezen voor hem.Kijk wij wisten toen we hier naar toe gingen verhuizen dat we misschien voor deze dingen eens zouden komen te staan misschien. En zie hier. Hoe moeilijk ook. We mogen ons echt gedragen weten op gebed van anderen.

het ziet er dus naar uit dat we van de week onverwachts naar Nederland zullen gaan als we alles rond kunnen krijgen. Want ik wil toch nog wel graag even met mijn vader kunnen praten nu het nog mogelijk is. wie weet hoe hard dit kan gaan.
Wilt u bidden voor mijn vader en moeder in hun beslissing nemen, voor de familie er omheen en dat we een hele goede reis mogen hebben. En dat we ondanks alles, en hoe moeilijk ook misschien, toch een goede tijd met mijn vader, moeder en familie mogen hebben.

hartelijke groeten
van
Clara en rene.