free web stats

Clara in Boekarest

Hierbij wil ik ook vermelden dat Clara in Boekarest in het ziekenhuis ligt, om geopereerd te worden.
Ze heeft al ¾ jaar last van haar schouder, en kan daardoor haar arm niet goed
gebruiken.
Ze is zondag s`avonds met de nachttrein vertrokken samen met Marjon naar Boekarest, waar ze maandag ochtend verwacht werd.Lees meer.....

EVEN EEN KIJKJE IN ONS PRIVE-LEVENTJE VAN AFGELOPEN MAAND...


tja, ik was even de foto' s van de afgelopen tijd aan het bekijken en toen zag ik eigenlijk best wel hele leuke foto' s van ons als gezin. en dacht ik, die doe ik ook eens op internet. want zo vaak gebeurd dat eigenlijk niet.
ze zijn van de maand december tot nu toe.Lees meer.....

mooie familiefotos e,d....


Gezin compleet.....

Omdat het herfstvakantie was kon Erwin onverwachts nog naar ons toe komen. Hij kreeg nog 2 dagen extra vrij en daardoor was de periode dat hij er was heel mooi.We hebben dan ook echt van elkaar mogen genieten. Al liep het bezoek natuurlijk ook wel samen met het overlijden van Piri, waardoor we veel weg waren ook. Maar ook hierin hielp erwin mee, en konden we toch samen zijn, al is het op een totaal andere manier die we verwachtte. Maar ja je doet er niets aan he. als deze dingen gebeuren net dat hij er is, zeg je ook niet van; je zoekt het maar uit, mijn zoon is op visite,
Lees meer.....

Van Druiven-bal tot Bitterbal........

Van Druivenbal tot Bitterbal......

Misschien denkt u wat een gekke titel. Maar we hadden het pas alle twee in en rond huis.
Wanneer nl de druivenoogst klaar is word er in de meeste dorpen vaak een dansfeest gehouden ter ere van de druivenoogst die binnen is. En op de dag wanneer het bal plaatsvind gaat dat bewuste dorp dan met paard en wagens en folklore dansers door het dorp heen en nodigt de mensen uit, en stopt dan op verschillende plekken in het dorp waar ze dan met zijn allen even 5 minuten een dans doen voor de buurtgenoten en vertrekken dan weer naar de volgende plek in dorp.


Lees meer.....

We hebben weer een apple computer

Hallo allemaal.

Ja we kunnen onze website weer bijwerken, we hebben weer een Apple computer die werkt!!!l

Waar we nu mee werken is de eerste computer die we kregen begin dit jaar, maar op deze computer zat verouderde besturing's software en dat werkte niet met het website programma dat we er voor hadden gekocht.Lees meer.....

Pa is overleden

NIEUWS VANUIT NL:

MIJN VADER IS OVERLEDEN.

zoals iedereen hier al heb kunnen lezen ben ik naar NL gegaan om bij pa te zijn. Maar ook is nu hier de hele familie, want vrijdagavond is oa toch opeens heel snel overleden.
ik kwam 19.30 aan en 22.45 overleed hij. ik mocht er dus bij zijn, en daar ben ik heel dankbaar voor.
morgen, woensdag om 14.00 is de begrafenis in loenen a,d vecht in de hervormade kerk.
het is echt heel vreemd, maar ook goed zo. Pa is nu van zijn lijden en onmacht verlost. al zullen we hem natuurlijk gaan missen.
ik wilde dit eventjes vermelden, maar omdat we hiervandaan niet op de computer kunnen e en die het heel vaak niet goed doet dacht ik , ik schrijf maar even iets bij de reacties. hopelijk ziet dan vele mensen het misschien.
wilt u bidden voor ons als familie en ma in het bijzonder.

Als ik thuis ben zal ik een uitgebreider verslag maken.
hartlijke groeten van ons hier uit Kamerik.

In en rondom het huis

Het is nu al weer 2 weken geleden dat we wat prive nieuws op de site hebben gezet.

Wij hadden vorige week een pittige bui regen, maar zoals u op de foto kan zien niet alleen buitens huis mar ook in het huis. We hebben de eigenaar hier al 2 keer over gesproken, het zou nu komen kijken maar tot nog toe is hij niet geweest.

De volgende dag konden de vrachtauto's, die aan de snelweg aan het werk zijn, hun vracht niet lossen en was er binnen 2 uur een file van ongeveer 150 vrachtauto's


Hier het kruispunt in het dorp

Dit is de weg naar dorp 100 meter veder, links wonen wij.

Nathan valt in glas maar 't weekend-uitje was zo mooi....

Ja het was even schrikken toen ik de telefoon oppakte en Domien hoorde roepen dat ik heel gauw moest komen omdat Nathan in glas gevallen was. Op de achtergrond hoorde ik hem huilen, krijzen. Het was net op de laatste dag van het fundament storten. (zie nieuws hiervoor) We hadden gegeten en we zouden net met zijn allen weer naar het terrein gaan om te werken. Ik had mijn oude kloffie aan en Nathan was al vooruit gegaan aar Domiens huis. Hij vond het allemaal maar wat mooi. En zodoende liep hij daar bij Domien voor. Daar waren ze net ook bezig met een voetgangerspaadje ophogen. En hoe het ook gebeurt is, meneertje gleed uit en viel precies met zijn hand in een stuk glas. precies op zijn duimpalm zat toen een goeie snee, die bloede als een rund. Dit werd wel dokterswerk. dus op naar de dokter hier op dorp, maar die kon ook niet meer doen dan de wond een beetje schoon te maken en ons door te sturen naar het kinderziekenhuis.
Lees meer.....

Al weer een maand voorbij

Hallo beste mensen

hier weer eens een verslagje van ons prive. we hebben de afgelopen maand weer verschillende dingen beleefd met elkaar en daarvan willen we jullie weer een beetje mee laten genieten.
maar allereerst wil ik diegene bedanken die toch steeds zo op bijzondere wijze met ons meeleven, in woord, daad en gebed. het doet ons zo goed mensen achter ons te weten staan in vriendschap en betrokkenheid.Lees meer.....

Minivakantie met Nathan en Vakantiegangers

Minivakantie met Nathan en Vakantiegangers

Ook dit is ook al een paar weken geleden, maar toch ik vind het toch ook fijn om eens een beetje dingen van ons als gezin op de site te hebben. Want wij als gezin maken ook het nodige mee nog.
Lees meer.....

Gezegende pinksterdagen

Wij willen u een gezegende Pinksteren toewensen. Als u in Nederland woont en u denkt wat lijkt die vrouw sprekend op Clara, dan is het mogelijk dat u haar ziet. Ze is namelijk gisteren naar Nederland vertrokken om een bezoekje te brengen aan haar vader en moeder.
Lees meer.....

7 Jaar in Roemenie

Trek uit je huis en laat alles los,
Ik heb iets moois voor jou.
Je hoeft niet alleen op reis te gaan,
Want Ik God blijf je trouw.Lees meer.....

Weer thuis

We zijn weer thuis hoor.Na een lange rit met de auto.

en ja wat moet ik zeggen. We zijn blij dat we gegaan zijn. Maar o wat was het onwerkelijk ook. Toen we aankwamen lag pa nog in het ziekenhuis, en zagen we daar een pa op een stoel zitten naast zijn bed. Voor je gevoel heel niet zo ziek. want hij zag er gewoon uit. goed gezond. Er was gewoon niets aan hem te zien. en dat maakte het zo gek voor ons al, laat staan voor hem.
Lees meer.....

Pa heeft beslist.... en wij gaan naar Nederland

Ja mensen, we gaan naar NL. het kan niet anders. willen we pa nog kunnen spreken dan moeten we nu gaan. Want zoals u straks hieronder zal kunnen lezen, weten wij niet hoelang pa nog zijn spraak en denkvermogen kan blijven houden. Iedereen adviseert ons om te komen nu het nog kan. En na de beslissing van pa, is er ook maar een wens; heel snel weg naar NL.
Lees meer.....

Uitslag van Pa is niet goed.....

Beste mensen,
Ik had beloofd weer wat te schrijven als we weer wat wisten over pa zijn gezondheid. nu dat weten we sinds vanmiddag weer.

we hebben net als familie te horen gekregen van de neurochirurg gekregen dat het echt fout zit bij mijn vader. om half 1 vanmiddag had men het gesprek. En wat men te horen kreeg was niet mis. Mijn vader heeft de ergste vorm van kanker in je hoofd. En het gaat hard. Het gezwel dat er nu zit is nog maar 2 maanden oud, maar als mijn vader niet besluit tot opereren heeft hij nog maar maximum 3 maanden te leven. Zo ja, dan is het eigenlijk hem een klein beetje tijd extra geven. Maar de dokter kon niet garanderen hoe hij uit de operatie zal komen. Ook dan kan hij verschillende funkties niet meer hebben. En daarbij groeit het gezwel na de operatie gewoon weer aan. En voor een 2e keer opereren word eigenlijk niet gedaan in deze gevallen. Het is dus eigenlijk een rekken van een paar maanden met kans op een hele zorgelijke lichamelijke tijd erna. Nu is hij eigenlijk goed. Hij kan weer praten omdat hij die medicijnen krijgt die vocht afdrijven. maar na een eventuele operatie kan dat heel goed wegwezen zei de dr. De dokter raadde ons dan ook aan om te komen als we pa nog willen spreken voordat er een operatie zal plaatsvinden of in ieder geval voor het geval de tumor groter groeit en de medicijnen niet meer zullen helpen. We zitten er dus heel erg over te denken om als gezin proberen te gaan van de week. Mijn vader heeft tot woensdag om zijn beslissing bekend te maken aan de dokter. Dus morgen nog en dan moet hij zeggen wat hij wil. Hoe moeilijk moet dat wezen voor hem.Kijk wij wisten toen we hier naar toe gingen verhuizen dat we misschien voor deze dingen eens zouden komen te staan misschien. En zie hier. Hoe moeilijk ook. We mogen ons echt gedragen weten op gebed van anderen.

het ziet er dus naar uit dat we van de week onverwachts naar Nederland zullen gaan als we alles rond kunnen krijgen. Want ik wil toch nog wel graag even met mijn vader kunnen praten nu het nog mogelijk is. wie weet hoe hard dit kan gaan.
Wilt u bidden voor mijn vader en moeder in hun beslissing nemen, voor de familie er omheen en dat we een hele goede reis mogen hebben. En dat we ondanks alles, en hoe moeilijk ook misschien, toch een goede tijd met mijn vader, moeder en familie mogen hebben.

hartelijke groeten
van
Clara en rene.

Hoe gaat het met Pa

Hier dan even een verslagje van de afgelopen dagen. want sinds dat we gisteren het nieuws van mijn vader op de site zetten, is er al weer heel wat informatie heen ene weer gebeld, gesmst, en gemaild tussen mij en de familie.Lees meer.....

Gebed gevraagd voor mijn vader!

Ja mensen. we werden gisteren tegen de avond opeens opgeschrikt door een telefoontje van Erwin. Die wilde met Herma en haar gezin even een bakje koffie gaan doen bij mijn ouders. Maar toe ze daar aankwamen stapten ze eigenlijk gelijk in de zorgen, want ze vonden een pa die heel verward praatte. hij kon gewoon bepaalde woorden niet meer vinden en was duidelijk niet in orde. herhaalde steeds woorden.Lees meer.....

Ziekte

Hallo allemaal.

Zoals u in het vorige bericht kon lezen was het de bedoeling dat Clara donderdag geopereerd zou worden, maar nu is de dokter ziek, dus is de operatie uitgesteld naar dinsdag. Clara is bijna weer beter van de griep die ze van het weekend kreeg, maar nu ben ik geveld door de griep.

Gr Rene

Drukte

Zo na alle Hulp-nieuwsbrieven nu ook weer eens iets over ons als familie Want dat draait ook nog gewoon door tussen alles door. Het is op het moment echt te druk voor ons als gezin soms. We voelen best met zijn allen dat we een gigantische drukke tijd achter de rug hebben met verschillende verhuizingen e.d. en eigenlijk moeten we volgens contract nu ook uit het oude huis, maar dat lukte ons echt gewoon niet hoor. We doen wat we kunnen, maar we zullen nog een paar dagen nodig hebben.we zijn nu eenmaal niet een doorsnee gezin dat even verhuisd.Lees meer.....

Kerstgroeten

Beste Mensen

Zijn naam is Jezus.
Jezus is Zijn Naam.
Hij is de Redder.
Die GOD aan de wereld geeft.
Dat wie in Hem gelooft
voor eeuwig leeft.
Zijn Naam is Jezus.

Voor dit kleine Kindje
buigen wij ons neer.
Hij is de Messias,
Hij is onze Heer.
Hij is de Messias
Hij is onze Heer.

Zo voor Kerst en het einde van 2007
willen wij als gezin en stichting S.O.s u allen onze dank geven.
Voor uw vriendschap, steun, gebed en medeleven.
Niet alleen voor kerst maar ook het hele nieuwe jaar door.
Wensen we u de Kerstvrede toe van het engelenkoor.
VREDE ZIJ U.

Hartelijke groeten.

Fam Timmer

Even iets over mijn moeders operatie

Ik kreeg al van verschillende mensen smsjes of mails met de vraag hoe het met mijn moeder was gegaan. dus bij deze wil ik gewoon even wat op de site zetten. Als eerste wil ik iedereen bedanken voor het medeleven naar ons toe. en ook voor alle gebeden die men gebeden heeft. Ik begreep van mijn zussen dat pa en ma zich echt gedragen voelen door het gebed wat er voor hen is. en ik wil u vragen om er mee door te gaan hoor. Ze zijn dus maandagmorgen rond 8 begonnen met opereren en rond 11 uur was de operatie klaar. Lees meer.....

Examens!!!!!!!!!

Ja mensen, wij horen dat in Nederland regen storm en noodweer regelmaat zijn. Nu hier niet. We hebben te maken met een zeer warme tijd. Men noemt het ook officieel nu een hittegolf. In de schaduw komt de temperatuur de meeste dagen tegen te 40 graden, laat staan als je in de zon bezig ben. Dan loopt de temperatuur vaak op rond de 50 graden en meer. voor meer klik hier

Er is weer veel gebeurd de afgelopen maand

Als gezin zijn we nu ik dit schrijf een beetje uit elkaar. Erwin zit nog steeds in NL en Domien is gisteravond vertrokken naar Boekarest met de trein en dan van daar reist hij door naar NL voor zijn mondelinge examen. Hij moet voor zijn huwelijk een papier bij de ambassade ophalen die verklaart dat hij ongetrouwd is. Die moet hij straks weer laten vertalen in het Roemeens. voor meer klik hier.

Thuis

Ik wil hierbij even melden dat we weer veilig en wel thuis zijn aangekomen. Wij hebben weer zoals vaak in Nederland een heel goede maar ook drukke tijd gehad. hebben veel vrienden en familieleden ontmoet en genoten van elkaars gezelschap. voor meer klik hier.

Hier is hij.......

Nou mensen, hier is dan zoals beloofd een nieuwsbrief over het reilen en zeilen van het bedrijf en ons als gezin. Want daar staat deze site voor. voor meer klik hier.

Nieuws...

Hier staat de nieuwe nieuwsbrief om hem te lezen voor meer klik hier.

Ik ga even een klein weekje weg naar Reghin

Morgen hoop ik even een klein weekje naar Reghin te gaan. Onze Erwin is namelijk jarig a.s zaterdag en viert dan ook voor zijn vrienden daar een feestje.Eerst zouden we vrijdagmiddag vertrekken om dan vrijdagavond aan te komen. Maar wil ik dan ook nog alles voorbereiden in dat studentenhuis van hen, dan ben ik bang dat ik te weinig tijd heb. Het is nu eenmaal de gewoonte dat er wat gekookt word voor de gasten. En aangezien hun maar een heel klein 2 pits gasfornuisje hebben die er uren lang overdoet om iets gekookt te hebben, ga ik vast een paar dagen vooruit. Ook voor de bitterballen. Die maak ik zelf, en dat is best een heel werk.Lees meer.....

Names INCI bedankt!!

Bij deze wil ik iedereen gewoon eventjes bedanken die Inci`s verjaardag onvergetelijk hebben gemaakt. Wat was ze verrast. Het begon eigenlijk al dinsdagavond. wilt u meer lezen klik dan hier.

Dagje ziekenhuis, Nathan in het gips


Ja lieve mensen in plaats van appelflappen te bakken kregen we vandaag een dagje ziekenhuis.Sinds gisteren ligt er hier sneeuw. Feest voor de kinderen, maar ik vind al die gladheid die er bij komt kijken maar niets. En voor Nathan liep dat ook even anders. Hij was onderweg naar Miki zijn vriendje met zijn slee, toen hij opeens uitgleed.Lees meer.....

Kerst Groeten

Lieve mensen,
Bij deze een kerstkaart van ons uit Salard.
We willen iedereen toewensen: GOEDE EN GEZEGENDE KERSTDAGEN … EN DAT U/JULLIE IN HET JAAR 2007 GODS ZEGEN EN KRACHT MOGEN ERVAREN IEDERE DAG. Dan willen we ook zo aan het einde van het jaar ook nog iedereen bedanken voor uw medeleven met ons als gezin en bedrijf. Maar ook als Stichting: S.O.S willen we een ieder bedanken. We weten ons door velen gedragen in gebed, woord en daad en dat doet goed. We weten dat we al een poosje geen nieuwsbrief meer gestuurd hebben. Maar de meeste weten dankzij het meeleven toch wel hoe alles hier loopt op het moment. 2006 was voor ons als gezin, bedrijf en stichting een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Er waren ups en downs, maar in alles hebben we toch steeds weer zo Gods hand mogen zien over onze weg hier. Ik denk dat het echt na de feestdagen gaat worden, maar dan hoop ik echt aan een nieuwsbrief te gaan beginnen om het een ander toe te lichten wat er de afgelopen tijd zoal gespeeld heeft op alle vlakken. We hebben echt niet stil gezeten met zijn allen. Er is een hoop gebeurd en er gebeurd nog een hoop. Dat geeft soms ook dat we zelf wel eens tijden hebben dat we voor ons gevoel erdoor zitten. Maar na een periode van even gas terug in alles, krijgen we toch weer kracht om door te gaan.
Zelf zullen we een beetje aparte kerst hebben als gezin. Ik, (Clara) zal in Nederland zijn tijdens de kerstdagen en Rene met de kinderen en Inci in Reghin. Mijn zussie Herma geeft op haar verjaardag, 2e kerstdag, haar eerste gedichtenbundel uit in een feestelijk jasje. En aangezien ik daar heel graag bij wilde zijn op dat moment heb ik op mijn verjaardag in augustus al een mooie reiskoffer en ticket gehad, en mag moeders alleen op pad. Ik vertrek de 21e en hoop de 28e weer terug te gaan. Ik mag in haar kersthotelletje verblijven. Rene gaat naar Reghin. De jongens blijven daar en hebben daar een programma. Domien zal ook zijn verjaardag daar vieren. Iets wat ik mis.Maar ja ik kan me niet in tweeën delen he? Onderling zullen we wel contact hebben via sms-jes e.d.
Maar voordat het zover is mogen we nog ongeveer 500 kerstpakketten/ kerstverrassingen maken voor het dorp en de omgeving. Van een kerstgift mogen we met de kerst vele mensen blij maken. Van voor de gevangenis, diverse zigeunerdorpen en zigeunerkerken, zigeunerschool, zigeunerkinderen tot aan medicijnstudenten uit 3e wereldlanden die hier studeren en heel sober leven toe. A.s woensdag, donderdag en vrijdag zijn de inkoop en maakdagen, en volgende week ma-dins-en woensdag zijn de uitdeeldagen. We kijken er naar uit om dit dankbare werk te mogen doen met elkaar.
Nogmaals dank voor alles wat een ieder persoonlijk voor ons heeft betekend het afgelopen jaar. We zijn God dankbaar voor zulke mensen om ons heen. We hopen in het volgende jaar ook weer deze warmte mogen te ervaren.
Hartelijke Groetjes,
Rene en Clara,
Domien en Inci,
Erwin en Nathan Timmer,
Salard 523, Jud-Bihor,
417450, Roemenie