free web stats

Goulashsoep voor de groten en de kleine mens....

Goulashsoep voor de grote en kleine mens.....het begin van de goulashsoep. Het wachten tot de soep klaar is......

Goulashsoep voor de grote en kleine mens.....

Het is ondertussen al weer een poosje geleden dat wedit deden, maar door alle drukte en het even een poos geen internet hebben hier thuis hadden we het nog steeds niet geplaatst. Maar hier toch even een korte impressie van het koken voor de kinderen en de groep mensen uit Kockengen en Kamerik .

het begin van de goulashsoep. Het wachten tot de soep klaar is......

Ter plekke bij het Kamav tut-huis hebben we weer een lekkere goulashsoep gekookt. Vooral de meiden en Abigails moeder deden dit keer het grote werk. En daar het mooi weer was kon de rest vande groep heerlijk in het zonnetje zitten afwachtend op de heerlijke soep.


Marion roert in de goed gevulde pan..Nog even...


Eniko en Abi genieten van hun eindresultaat. Abigails moeder schept op voor de gasten.

Heerlijk, gezellig eten


Hier bidden voor te eten en dan.... Smikkelen maar....

En ja toen alles klaar was hebben we de kinderen binnen gelaten en mochten hun na het gebed ook heerlijk soep eten. Beide pannen die samen toch denk ik voor zon kleine 100 liter soep zorgde kwamen schoon leeg. Men genoot er echt van. Het was gewoon ook heerlijk dat we dit weer buiten konden doen. En daarbij doet het gewoon goed als je weer zovele kinder monden en magen mag vullen. Voor sommige is dit gewoon het enige wat ze op die dag aan eten krijgen.