free web stats

Dagje ziekenhuis, Nathan in het gips


Ja lieve mensen in plaats van appelflappen te bakken kregen we vandaag een dagje ziekenhuis.Sinds gisteren ligt er hier sneeuw. Feest voor de kinderen, maar ik vind al die gladheid die er bij komt kijken maar niets. En voor Nathan liep dat ook even anders. Hij was onderweg naar Miki zijn vriendje met zijn slee, toen hij opeens uitgleed.Lees meer.....

Kerstpakketten aktie 2006

Hallo allemaal wij hadden dit jaar een gift gekregen om kerstpakketten te maken, dat hebben we gedaan, daar het een heel verhaal is geworden met enkele foto's erbij, u kunt op de link onderaan klikken om het te lezen.
Gezegende kerstdagen.
voor meer klik hier.

Kerst Groeten

Lieve mensen,
Bij deze een kerstkaart van ons uit Salard.
We willen iedereen toewensen: GOEDE EN GEZEGENDE KERSTDAGEN … EN DAT U/JULLIE IN HET JAAR 2007 GODS ZEGEN EN KRACHT MOGEN ERVAREN IEDERE DAG. Dan willen we ook zo aan het einde van het jaar ook nog iedereen bedanken voor uw medeleven met ons als gezin en bedrijf. Maar ook als Stichting: S.O.S willen we een ieder bedanken. We weten ons door velen gedragen in gebed, woord en daad en dat doet goed. We weten dat we al een poosje geen nieuwsbrief meer gestuurd hebben. Maar de meeste weten dankzij het meeleven toch wel hoe alles hier loopt op het moment. 2006 was voor ons als gezin, bedrijf en stichting een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Er waren ups en downs, maar in alles hebben we toch steeds weer zo Gods hand mogen zien over onze weg hier. Ik denk dat het echt na de feestdagen gaat worden, maar dan hoop ik echt aan een nieuwsbrief te gaan beginnen om het een ander toe te lichten wat er de afgelopen tijd zoal gespeeld heeft op alle vlakken. We hebben echt niet stil gezeten met zijn allen. Er is een hoop gebeurd en er gebeurd nog een hoop. Dat geeft soms ook dat we zelf wel eens tijden hebben dat we voor ons gevoel erdoor zitten. Maar na een periode van even gas terug in alles, krijgen we toch weer kracht om door te gaan.
Zelf zullen we een beetje aparte kerst hebben als gezin. Ik, (Clara) zal in Nederland zijn tijdens de kerstdagen en Rene met de kinderen en Inci in Reghin. Mijn zussie Herma geeft op haar verjaardag, 2e kerstdag, haar eerste gedichtenbundel uit in een feestelijk jasje. En aangezien ik daar heel graag bij wilde zijn op dat moment heb ik op mijn verjaardag in augustus al een mooie reiskoffer en ticket gehad, en mag moeders alleen op pad. Ik vertrek de 21e en hoop de 28e weer terug te gaan. Ik mag in haar kersthotelletje verblijven. Rene gaat naar Reghin. De jongens blijven daar en hebben daar een programma. Domien zal ook zijn verjaardag daar vieren. Iets wat ik mis.Maar ja ik kan me niet in tweeën delen he? Onderling zullen we wel contact hebben via sms-jes e.d.
Maar voordat het zover is mogen we nog ongeveer 500 kerstpakketten/ kerstverrassingen maken voor het dorp en de omgeving. Van een kerstgift mogen we met de kerst vele mensen blij maken. Van voor de gevangenis, diverse zigeunerdorpen en zigeunerkerken, zigeunerschool, zigeunerkinderen tot aan medicijnstudenten uit 3e wereldlanden die hier studeren en heel sober leven toe. A.s woensdag, donderdag en vrijdag zijn de inkoop en maakdagen, en volgende week ma-dins-en woensdag zijn de uitdeeldagen. We kijken er naar uit om dit dankbare werk te mogen doen met elkaar.
Nogmaals dank voor alles wat een ieder persoonlijk voor ons heeft betekend het afgelopen jaar. We zijn God dankbaar voor zulke mensen om ons heen. We hopen in het volgende jaar ook weer deze warmte mogen te ervaren.
Hartelijke Groetjes,
Rene en Clara,
Domien en Inci,
Erwin en Nathan Timmer,
Salard 523, Jud-Bihor,
417450, Roemenie