free web stats
Hulpverlening

Drukke tijd... en Overlijden van 2 jonge mannen

T`is al weer een maandje geleden dat we wat op de site zette. Dus tijd om weer wat dingen te laten meebeleven via fotos en tekst. Voor de altijd terug kerende dingen zal ik nu even alleen wat meer foto`s geven dan tekst. Dit ook omdat ik met mijn rechterhand in het gips zit en nu niet zo heel makkelijk type. ( k`viel een week geleden over mijn eigen voeten s`nachts en boem daar lag clara. Het is zwaar verrekt en moet in ieder geval 10 dagen in het gips. A.s. dinsdag zullen we zien of het er af mag blijven.)Maar daarom nu even van het eten koken en kinder en jeugdclubs even wat foto`s en een klein beetje tekst.

Lees meer.....

Gebedsavonden in het zigeunerdorp

Evangelisatie en gebedsavond in het zigeunerdorp:

Eind augustus hadden we 4 jongelui uit Kampen hier die geroepen waren door God om hier in het zigeunerdorp te gaan evangeliseren voor de kinderen, maar ook vooral voor de volwassenen. Een week lang gingen we iedere avond het zigeunerdorp in, met uitzondering van zondag. We begonnen iedere keer met zingen,vlaggen en soms leerde arianne uit de groep de kinderen een aandbiddingsdans.
Lees meer.....

Schoenen uitdelen

Schoenen uitdelen.
Ze lagen er al een hele poos in onze romni-loods, maar door alle andere drukte en warmte van het jaar kwam het er steeds niet van om ze eens goed uit te zoeken en uit te delen. want als het warm is dan hoef je ook niet te wezen in de romni-loods. dan kook je zelf van de hitte.
Lees meer.....

HEER raak ons hart aan.

We zagen weer wat honger was......

Omdat het al een hele poos geleden was dat we gekookt hadden voor de kinderen besloten we donderdag weer te koken voor ze. we waren afgelopen tijd zo druk geweest met de pakketten e.d. dat we geen tijd hadden gehad. En dat we hiermee in de roos hadden geschoten bleek wel afgelopen donderdag. veelal vragen de kinderen al hoor aan ons wanneer kook je weer? soms uit gewoonte hoor, maar ook soms omdat ze gewoon trek hebben. en sommige echt honger.
het laatste was van de week het geval hoor.

Lees meer.....

Kindermiddag rond de appelboom...

Afgelopen donderdag mochten we weer een kindermiddag hebben met de kinderen. Doordat wenu een huis hebben kunnen we ook meer deze middagen bieden aan de zigeunerkinderen. En ze vinden het heerlijk.
We zien ook steeds meer dat er echte aandacht gaat komen bij de kinderen. Het word stiller tijdens de bijbelverhalen en gebedspunten.
Lees meer.....

Ruimte maken voor het kledingtransport....

Ruimte maken voor het kledingtransport....Het Transport komt aan.

Wat mogen we toch blij zijn met zon grote loods in de tuin, want wat kan er een hoop spullen in. Grotendeels staat ie vol met spullen om uit te delen. Maar omdat er bij rene zijn schuur nog steeds verhuisspullen stonden in zijn werkplaats en die hem in de weg stonden, heeft hij die spullen nu ook hierheen gebracht.Nu had ik ze al zowat een jaar niet gebruikt, dus ik dacht bij mezelf..dit ga ik eens even goed opruimen. Maar ja je kent het wel he. Voordat je steeds al die dozen door bent. oude schoolbieken, werkjes, werstukken van mij fotos, maar ook spul wat gewoon weg kan hoor, dat duurt wel eventjes. Maar oke, ik ben er doorheen gekomen voor het grootste gedeelte. een klein deel moet nog. `
Lees meer.....

Piri begrafenis geweest...Op vrijdag 24 oktober is Piri waarover ik al eerder schreef in een vorig bericht begraven. Ze was maar 30 jaar en liet man en 1 dochtertje van 8 na.
Wat een verdriet voor de nabestaanden. Hoewel ze toch ernstig ziek was, komt een overlijden toch altijd onverwachts. En vooral zon jong iemand maakt altijd zeer indruk. Het was dan ook echt druk. alhoewel het officieel niet meer mag in Roemenie om thuis de dienst te houden en de kist thuis te houden, was de man van Piri niet te houden hierin. Hij wilde dat ze thuis zou zijn. En ik kan me daar een heelboel bij voorstellen hoor. ook ik persoonlijk ben het zo gaan waarderen het van huis uit begraven. Hij zei tegen me. al komen ze met 100 polities op me af, Piri komt thuis. en zo is het ook gebeurd.
Lees meer.....

Samen bouwen aan Gods plan deel 2.....

SAMEN BOUWEN AAN GODS PLAN.....

Ook al is het huis qua inrichting nog echt niet af, toch is er al wel een begin gemaakt met het fundament leggen van het 2e huis.
De groep mensen uit Kockengen en Kamerik die er waren in de herfstvakantie en dan verschillende mannen van hier hebben hiervoor weer goed de handen uit de mouwen gestoken. Wat werd er weer in een paar dagen tijd een hoop werk verzet. Van bekisting tot het beton storten.
En hierbij wil ik u allen dan ook weer even een korte fotoimpressie geven van het werk dat er verzet is door iedereen. het meeste spreekt vanzelf en hoeft niet echt uitleg erbij. misschien bij de een of andere foto.Lees meer.....

VEE VOOR ROEMENIE PROJECT....BIGGETJES UITDELEN

BIGGETJES UITDELEN BIJ DE SPONSORGEZINNEN

hadden we een poosje geleden een kippen-projectje, nu mogen we verder gaan met een varkensprojectje.
Dit dankzij het CLUSIUS COLLEGE in Alkmaar.
Leerlingen van die school hebben verschillende mini-ondernemingen gemaakt voor een bepaalde tijd. En met de winst van die ondernemingen willen ze hier in Salard onder arme gezinnen vee geven, zodat de gezinnen daarmee geholpen worden in hun levensonderhoud. 10 % van het vee moet aan het einde wel weggeven worden aan iemand anders. Lees meer.....

Op stap met de meiden naar Floresti

Zijn het geen prachtmeiden???????


Lees meer.....

Goulashsoep voor de groten en de kleine mens....

Goulashsoep voor de grote en kleine mens.....het begin van de goulashsoep. Het wachten tot de soep klaar is......

Lees meer.....

Piri is overleden

Lieve mensen,

Zo even midden in de nacht, wil ik toch even van me afschrijven. Want wat hadden we vandaag toch een dag. Eerst was ik vanaf 10 uur samen met Abigail op pad met een bijna blinde man. Ik was al eens met hem op pad geweest, maar moest vandaag voor het vervolg. we kwamen daarvan terug rond een uur of vier. Ik zette die man af bij inci voor de deur. daar woont ie vlakbij, en weet verder de weg wel. En verder dacht ik even gauw bij inci naar de wc en dan nog even naar Piri om te gaan overleggen hoe of wat we a.s. donderdag zouden doen. Omdat dan piri geprogrammeerd stond in Tg-Mures voor nader onderzoek voor een eventuele operatie. Een stad hier 280 km vandaan. Daar heb je betere doktoren op het gebied van hartproblemen.
Lees meer.....

Je bent een PAREL in Gods hand.....


Je bent een PAREL in Gods hand........

Ook dat is iets wat we de kinderen willen bijbrengen. Dat hoe mensen ook op hen neerkijken, God nooit op hen zal neerkijken.Ze zijn Zijn parels. Hoe arm of hoe vies sommige kinderen ook zijn, in Gods ogen zijn ze schoon en mooi. En mogen ze er gewoon zijn.
Dat was eigenlijk het thema van de afgelopen kinderclub. we hebben ook het Nederlandse liedje van: weet je dat je een parel bent ...vertaald naar het Hongaars. En dat hebben we hen ook proberen aan te leren. het is nog even oefenen hoor, maar het lukt al aardig. ze vonden het al wel heel mooi.
En deze kinderclub was iets bijzonders. want we hadden deze week veel Hollandse visite over de vloer. De mensen van Stichting Goud. en daarvan had Evelien en Pieter nog 6 andere mensen mee genomen voor een doorreis in Roemenie. Eveliens groep logeerde hier voor 3 dagen in een gastenverblijf, en `Henk en Jeany met hun zoontje stond hier met de camper in de achtertuin.
Lees meer.....

JEZUS is jou beste vriend..........

JEZUS is jouw beste vriend.....


Dat was wat we de kinderen wilde bijbrengen deze middag. We zijn begonnen met gebed en hebben daarna heerlijk gezongen met elkaar. Na het zingen heeft Inci het bijbelverhaal van de Samaritaanse vrouw verteld aan de kinderen. en daarna heeft Marjon nog iets persoonlijks toegevoegd aan het verhaal, zodat het verhaal nog beter zal overkomen. hierbij kreeg ze hulp van Inci voor vertalen.

Na het verhaal was het tijd voor het werkje. Dit keer de naam Jezus inkleuren en later opplakken op een papier.
Thuis hadden we de letters van Jezus al uitgeknipt, en in zakjes gedaan. Dus nadat iedereen een zakje had gekregen begon het werkje.

Lees meer.....

eindelijk

HALLO BESTE MENSEN..............

Hier dan eindelijk weer eens wat nieuws van ons. ik weet het is een hele poos geleden, maar dit komt gewoon door de hele hectische periode die we toch achter ons hebben. En daar het nu nog niet helemaal rustig is en we heel moeilijk tijd vinden om eens een heel goed verslag te doen, en de computers het steeds begeven, besluit ik nu het even goed gaat met de computer, maar gauw even iets in het kort te mailen over de afgelopen tijd. Dan weten jullie toch iets van hier.
Lees meer.....

Week 28

Wat is er veel werk verzet de afgelopen week!!!

Wij plaatsen ook hier het nieuws wat we ook deze week op de Goud site hebben geschreven, zodat u op de hoogte blijft van alles.


Maandag morgen 10 uurWoensdag middag 3 uur

Lees meer.....

Een fundament onder Gods plan.....

Ja mensen, nu was en is er altijd al ons fundament en geloof in God de vader, Zoon en de heilige Geest als basis voor onze werkzaamheden hier. maar van de week mochten we ook een geheel nieuw fundament gaan leggen. Het fundament voor het project; Kamav tut.het toekomstige clubhuis. verderop in de brief staat er meer over, maar eerst wat ouder nieuw dat ook nog in de afgelopen tijd is geweest.
Lees meer.....

Varkens en kippen te Koop gevraagd?!?!?!

Varkens en kippen te Koop gevraagd?!?!?!

Het kwam er maar niet van door alle drukte, maar nu wil ik toch weer een poging wagen. We hebben echt een hele drukke en gekke tijd hier gehad en nog hoor. er loopt eigenlijk van alles door elkaar qua gezin, hulpverleningswerk en bedrijf. En daardoor lukte het gewoon niet om even een verslag te plaatsen op de site. Maar oke hier dan toch.
Tja waar zal ik mee beginnen???? Verschillende dingen zijn al best weer een poosje terug.
Lees meer.....

Wat gebeurt er weer veel in een week

Diversen bezigheden...

Sinds de afgelopen brief is er al weer het nodige gebeurd hoor. wat kan een week opeens weer raar gaan.
we maakten echt weer van allerlei dingen mee. Tv-ploeg tolkje spelen, overleden vrouw ophalen en dingen regelen, zieke man naar ziekenhuis brengen en dokter spreken, begrafenis, veel, heel veel recepten uitkopen...

Lees meer.....

Kindermiddag

En wat al we al weer een poosje wilde doen was een kindermiddag. (zie speciaal verslagje op site)
Omdat we gewoon een hele fijne middag hadden, en zulke mooie fotos hebben van vanmiddag wil ik gewoon eens de kindermiddag even in het zonnetje zetten en er even een keer een speciale uitvoering van maken. hierbij dus even een kort verslag, met een heleboel fotos.
Lees meer.....

Gouden tijden met vrienden en familie.

GOUDEN TIJDEN

Het is al weer een poosje geleden dat ik op de site wat schreef. sorry voor dit, maar het is hier nogal een hectische tijd geweest. En daarbij ben ik ook een kleine week in Nederland geweest voor de verjaardag van mijn vader.
Ja ik kreeg de mogelijkheid om te gaan en wat ben ik daar blij mee geweest. Wat is het goed geweest om die tijd ook in Nederland te zijn. Er gaat natuurlijk toch al een hoop van gevoelens e.d wat andere broers en zussen meemaken langs me heen, en nu kon ik daar toch weer even wezen.
Lees meer.....

Late Paasgroet

Allereerst wil ik iedereen bij deze hele goede en gezegende Paasdagen toewensen. We mogen met zijn allen vieren dat Jezus is opgestaan en LEEFT.

Wat een rijkdom mogen we daarin hebben. Een rijkdom die we niet voor onszelf mogen houden, maar eentje die we door mogen geven aan de mensen om ons heen. Zodat ook anderen die liefde van Jezus voor hen persoonlijk mogen leren kennen. Lees meer.....

Van alles wat

Ze kwam met 2 tassen vol. had ook gevulde koolrolletejs gemaakt, en verder kwam er nog een schaal met kippensoep met echte kippenpoten erin, een potje cremfraise, eigen gemaakt gebak, een zakje met wafels, fles cola, bananen en mandarijnen uit. We stonden perplex. Wat liet God weer zijn zorg zien zeg.Lees meer.....

Nieuwsbrief voor de gemeente

Dit keer geen aparte nieuwsbrief maar u kunt hier de nieuwsbrief lezen die de gemeente Loenen a/d Vecht, deze zondag in de kerk heeft ontvangen, dat is een overzicht van wat er zo al de afgelopen 3 maanden is gebeurd. Om hem te lezen klikt u hier

Het werk weer begonnen

Door alle drukte en ook ziekte van mijn kant kwam het er maar niet van om een goed verslag te gaan schrijven. We waren gewoon de tweede week van januari nog bezig met alle laatste dingen van het oude huis opleveren en daarom hadden we ook nog echt geen tijd om stichtingwerk te doen even. En na die week ben ik een hele goede week toch goed ziek geweest waardoor ik even niet zo veel deed.Lees meer.....

Oudjaar belevenissen deel 2

Ik weet niet of iedereen al deel 1 gelezen heeft, maar hier is dan in ieder geval deel 2 ook. want we waren gebleven bij het feit dat we weer wegreden van de verwarmingspijpen-groep. helemaal onder de indruk van dit allemaal nog, reden we weg. en hadden het over onze belevenissen van net daarvoor. het had indruk gemaakt op een ieder van ons en zelfs nu nog ben ik er mee bezig.Lees meer.....

Oudjaarsdag belevenissen

Deze groep woont dus tegen stadsverwarmingspijpen aan. en nu rij ik er best eens langs langs die dingen, maar het is toch iets heel anders als je opeens bij hutjes zit die van die dingen gebruik maken om warmte in je huisje te hebben. naja huisje. Er liggen daar zeg maar een of twee dikke pijpen van een doorsnee van een goede 60 cm dik en die dingen zijn geloof me kokend. als je een gekookt achterwerk wil hebben ga dan even een minuutje erop zitten en je hebt hem. wat zijn die dingen heet zeg. met de blote hand hoef je die dingen al helemaal niet aan te raken. In het verlengde van die pijpen staat er ook een schutting zon 3 meter er vanaf. en die tussenruimte gebruikt men dus om een hutje te creeeren waar ze in kunnen verblijven. en daar gebruiken ze alles voor wat ze maar kunnen vinden. en al moet ik het zeggen, het lukt ze ook nog om iets te maken waar ze toch goed in kunnen verblijven. Ze toonde zelfs trots hun hutje aan mij toen waar ze woonden. het zette me echt weer even met beide benen op de grond hoor.Lees meer.....

Inci opa overleden...

Ja mensen, zoals ik al schreef waren we al bang dat we dit deze dagen te horen zouden krijgen. En toen ik vanmorgen dan ook om 10.00 de poortdeur open ging doen buiten, toen kwamen ook gelijk inci haar moeder en tante aangelopen. En vertelde dat ze vanmorgen om 6.00 gebeld waren met de mededeling dat hij overleden was. Bij nader telefoontje hier nog bleek dat hij al om 23.30 gisteravond al overleden was.
Hij mag nog niet naar huis omdat het vandaag feestdag is en de administratie niet werkt. Vandaar dat ik hem morgen pas kan gaan ophalen met wat familie.
Wanneer de begrafenis is weten we nu nog niet, maar ik denk donderdag i.v.m zijn staat van het lichaam.
Willen jullie bidden voor de familie er omheen. Vanwege zijn verleden als vader en opa geeft het heel veel gemengde gevoelens bij de kinderen en kleinkinderen. En hopen we dat er met de spanning van dit niet andere dingen uit voort komen, zoals wel eens vaker gebeurd in deze gevallen. Wilt u als een biddende kracht achter hen staan.

gebed gevraagd op de Laatste dag van het jaar...van ons jaar?????

Ja mensen hier even een kort berichtje vanuit hier. en wel op de laatste dag van het jaar. ik schrijf dit ook precies op de minuut dat die laatste dag ingaat, want het is nu precies 00.00 en 31 december. Ik kom net terug uit Spinus van de gebedsavond, Maar daarvoor had ik toch even een andere zondag dan anders. Vandaag zag ik weer eens met eigen ogen hoe dichtbij leven en dood waren. Ik was om 13.00 getuige van een kindje dat gedoopt werd en om 15.00 stond ik aan het bed van Inci haar opa in het ziekenhuis in Oradea. Bij het ene dragen we het kindje op aan God en vragen we om Zijn bescherming voor het jonge leven dat begint en bij het andere bid je bij je zelf om het leven dat volgens dokters niet meer te redden is, want gebed met de man was niet mogelijk op dat moment. Lees meer.....

Sinterklaas


Lees meer.....

Van alles nog wat.

Simon aan een nieuw bed geholpen.
Ik kon hem niet zo. Maar zo af en toe kwam hij wel eens aan de deur voor wat eten en zo. Nu dat kreeg hij dan ook. Maar pas een poos later hoorde ik van anderen het trieste verhaal van deze man. Wat bleek, de ze man, die een beetje simpel is, is een poos geleden door anderen op een hele linke manier zijn huis kwijt geraakt. En staat op straat. En niemand kan er wat aan doen, omdat er geen getuigen zijn bij geweest die hem nu kunnen helpen. Hij staat letterlijk en figuurlijk op straat. Heeft geen familie meer,en moet zijn gang vinden.
Lees meer.....

Jopa komt op voor Erwin, maar moet zelf naar ziekenhuis.

En toen die knul ook dan met dat mes op Erwin en Jopa af kwam was het zijn vriend Jopa die voor hem sprong en zich in de strijd gooide. Nu hieruit volgde weer een gevecht tussen meerdere. En in dat gevecht is Jopa op een hele vervelende manier zo gevallen dat hij net met zijn hoofd op een betonnen traptrede van het huisje viel. En er daardoor een goed groot gat in zijn hoofd zat. Voor meer klik hierLees meer.....

Na een maand vakantie.

Nu daar zijn we dan eindelijk weer eens met wat nieuws. Het was niet omdat ik niet wilde hoor. Maar omdat ik de maand augustus even tot vakantiemaand voor de S.O.S praktijken had uitgeroepen. Op noodgevallen na natuurlijk. Want zoals de meeste wel weten trouwden Domien en Inci in die maand, voor meer klk hier

Examens.

Ik had nog beloofd een beetje te vertellen over de doopdienst waar we heen zouden gaan afgelopen zondag. Nu die was weer heel indrukwekkend en mooi. We hadden eerst dienst in de zigeunerkerk en daarna ging men lopend of met de auto naar de rivier toe. In de kerk gaven nog 2 dopelingen hun getuigenis. voor meer klik hier

Het nieuws van 2 weken

Ze stuurde ons terug naar Salard om daar bij de gemeentehuis een kopie van het geboortebewijs op te halen en dan maar weer terug te komen.hoe we ook praatte we mochten niet verder. GRRR. Wij dus weer omgekeerd en op naar Salard waar we om 07.45 aankwamen. voor meer klik hier.

De gemeente Salard vraagt?

Deze week werd ik gebeld of ik even op het gemeentehuis wilde komen.
Wat bleek, men had een gezin uit het buur dorpje Hodos ,dat ook onder Salard valt, met problemen.Het “huisje”van dat gezin: Fam Molnar, was voor een gedeelte in elkaar gestort qua muur. En zoals op de foto te zien was het al niet veel.

Officiele opening school en huisjes

Na een jaar al gedraaid te hebben in de nieuwe ruimte kwam er nl opeens toch nog een officiële opening. De kinderen hadden nog 1 dag school te gaan voordat de grote vakantie begon. voor meer klik hier.

Afscheid van Floortje

Wat was ik blij dat de begrafenis vandaag plaatsvond en niet gisteren rond die tijd, want toen viel de regen, hagel en bliksem uit de lucht. Nee God gaf haar een heel mooie afscheidsdag hier op aard. Ook al zijn er nog zoveel vragen rond haar dood, zij mag thuis wezen. Ze mag nu wandelen in het licht met Jezus. Geniet maar lekker klein meisje. voor meer klik hier.

We hebben Floortje opgehaald en thuisgebracht.

Vanmorgen werd ik gebeld door Anti dat het lichaampje van Floortje opgehaald mocht worden bij het mortuarium in Oradea. Maar eerst moesten de ouders nog op het politiebureau komen voor het ondertekenen van het onderzoekverslag. Toen dat klaar was ben ik daar heen gereden en ben met de grote broer Geza op pad gegaan. Na al in andere winkels gekeken te hebben voor een kinderkistje kwamen we uiteindelijk toch weer bij de zaak waar ik veelal kisten koop. De normale kistjes waren ook daar op, ze hadden alleen nog een iets luxer soort. Die hebben we toen maar genomen. Het is een heel mooi wit kistje.Lees meer.....

FLOORTJE en ander nieuws

Het is weer een heel verhaal geworden van van alles wat. Soms word je heen en weer geslingerd qua gevoelens deze week. Je moet soms het even een knop omzetten bij jezelf. Want als je net bij een sterfbed zit en dan een uurtje later weer een partijtje moet vieren dan rijmt dat voor je gevoel ook niet zo. en ook vrijdagnacht toen ik in het zigeuner dorp was geweest bij de brand en je vol van alle indrukken om 9 uur sochtends weer met Inci trouw jurken bent aan het kijken en passen. voor meer klik hier.

Dag lieve floortje

Even een stukje alvast uit de brief die ik aan het maken ben.
Ik werd vannacht om half 3 opgebeld door anti. Nu als hij belt om die tijd weet je dat er iets mis is. Ik dacht eigenlijk gelijk aan Inci oma, die ook heel slecht ligt. Maar nee. Wat ik toen te horen kreeg, en later te zien kreeg was niet een fijne boodschap. Er was brand geweest en floortje was dood.
Floortje is een zigeunermeisje van 5 jaar uit het zigeunerdorp.

ik zet dit alvast op de site zodat mensen het alvast weten. velen kennen nl Floortje. Met het uitgebreide verhaal zelf ben ik bezig, maar ik kan door alle drukte er omheen het niet zo 1.2.3 gauw afhebben. ik hoop er vanavond en anders morgen nog even verder aan te gaan.
Maar wat ik alvast wil vragen is of u allen wil bidden voor deze familie die op zo`n tragische wijze hun kind moesten verliezen. Of ze kracht mogen krijgen om dit te dragen.
ik ga er nu weer even heen. het is de gewoonte dat bij een overlijden dan iedereen komt en wat drinkt. nu ik ga eventjes. zelf hou ik er niet zo heel erg van, want het is ook helaas veel gedrink bij de mannen. En ik moet ook nog daarna even naar het verjaardagsfeestje van Eszter, inci zusje die vandaag jarig is. allemaal even door elkaar heen qua gevoelens, maar dat meisje mag nog vieren dat ze een jaar er bij heeft gekregen.
wilt u bidden voor die familie en allen die er omheen staan.

Lekker koken in een (heksenketel)

Dag van de Arbeid... Dag van de vrijheid...
Door problemen met het internet nu het nieuws van een week geleden.

Bingo!

Nou deze week was het bingo!

Transport, recepten, eten koken, jeugdavond

We hebben op de markt bij een vrouwtje 20 kilo grote zure kolen gekocht. En ongeveer 12 kilo gehakt met de rest van de ingrediënten voor de gevulde koolrolletjes. voor meer klik hier.

Nog een paasverlagje van de kids

En die vroegen aan mij: moeten we vanmiddag nog komen? Ja zei ik om 2 uur. Nu wij er dus in vol vertrouwen heen met de auto. Maar wat we meestal al vanuit de verte zien, een hele horde kinderen, nu niet. Ik dacht misschien zijn ze al in het hek van de kerk. Maar eenmaal aangekomen bij de kerk, reed daar alleen Inci haar zusje met haar nichtje op de fietsje. Geen een ander kind te bekennen. We snapten er niets van. voor meer klik hier.

Paasaktie

We hebben Andras gevraagd of hij ons soms wilde meehelpen met de pakketten uitdelen. Nu dat wilde hij graag. Toen we in het zigeuner dorp aankwamen stond die al klaar. Ik wil hem proberen meer in te schakelen bij verschillende dingen. Hij heeft een goed hart voor mensen. En dat merk je aan hem. En dat zegt ie zelf ook. Daarom heeft hij zoveel in de gevangenis gezeten. voor meer klik hier.

Vroege paasviering in Salard

Terwijl deze brief klaar stond zodat Rene hem site-klaar zou maken is er al weer heel wat gebeurd hier. Ik had deze brief vannacht half 3 klaar en ging naar bed. Om er om 3 uur weer uitgebeld te worden. Inci die aan de telefoon hing. Ze stond in dorp en vroeg of ik haar niet op wilde halen voor meer klik hier.

Bijkomen in Reghin en Thuis weer rustig aan de gang.

Dan hebben we er sinds donderdag een dochter van 12 bij in huis. Abigail. Wat was nl het geval. voor meer klik hier.

Gyuri en Ibolya Getrouwd

Ja mensen, ze zijn gisteren echt getrouwd bij het gemeentehuis hier. Maar straks dat verhaal. Eerst maar eens gewoon beginnen bij wat er van er van de week zoal gebeurd is in en rond huize timmer/auto timmer. voor meer klik hier.

Van een traan en een lach.

We kregen een kleine 30 dozen kinderkleding, hadden een klein brandje in het zigeunerdorp, brachten een a.s vader naar het vrouwen ziekenhuis,en hebben de baby al bewonderd ondertussen.

Vrije week beviel goed

Deze week houden we het maar eens bij een klein normaal stukje. Daar er niet zo heel veel gebeurd is. Zoals ik nl al schreef had ik me een week vrij gegeven. Om gewoon even tijd te nemen voor dingen die bleven liggen, maar ook om zelf even opgeladen te worden. En het was goed. Zeer goed. Zeker voor herhaling vatbaar.Ik had voor mezelf een beetje een schema gemaakt hoe ik een dag wilde laten verlopen. Nu loopt dat ondanks je mooie lijstje toch altijd anders, maar over het algemeen is het me gelukt. Ik had nl de dingen opgeschreven die ik wilde doen. En daartussen in tijd met God gepland. Voor bijbel lezen, gebed, zoeken op internet en God aanbidden.Lees meer.....

Ja...... mijn vrije week is echt voorbij.

Dat mijn vrije week over was bleek wel weer vandaag. Wat een dag..... voor meer klik hier.

Jeugdavond leidt ook tot kindermiddag

Inderdaad,mijn huisje is net weer leeg van kinderstemmen. Onverwachts kregen we er een kindermiddag bij. voor meer klik hier.

Het nieuws is nog niet op.

Hallo we hebben van de nieuwsbrief weer een PDF bestand gemaakt, dan kunnen we er leuke foto's bij zetten. voor meer klik hier.

Luizenplaag en een Jeugdavond

Hallo we hebben van de nieuwsbrief weer een PDF bestand gemaakt, dan kunnen we er leuke foto's bij zetten. voor meer klik hier.

Drukke, Bewogen en veelzijdige januarimaand

Hallo we hebben van de nieuwsbrief een PDF bestand gemaakt. voor meer klik hier.

Kerstpakketten aktie 2006

Hallo allemaal wij hadden dit jaar een gift gekregen om kerstpakketten te maken, dat hebben we gedaan, daar het een heel verhaal is geworden met enkele foto's erbij, u kunt op de link onderaan klikken om het te lezen.
Gezegende kerstdagen.
voor meer klik hier.