free web stats

Van alles nog wat.

Simon aan een nieuw bed geholpen.
Ik kon hem niet zo. Maar zo af en toe kwam hij wel eens aan de deur voor wat eten en zo. Nu dat kreeg hij dan ook. Maar pas een poos later hoorde ik van anderen het trieste verhaal van deze man. Wat bleek, de ze man, die een beetje simpel is, is een poos geleden door anderen op een hele linke manier zijn huis kwijt geraakt. En staat op straat. En niemand kan er wat aan doen, omdat er geen getuigen zijn bij geweest die hem nu kunnen helpen. Hij staat letterlijk en figuurlijk op straat. Heeft geen familie meer,en moet zijn gang vinden.
Het is al weer een poosje geleden dat ik schreef, maar ik kwam er gewoon niet aan toe om tijd te vinden eens een goede nieuwsbrief te schrijven. Gewoon omdat alles hier op het moment door elkaar speel. We zijn druk met van alles en nog wat. En van dat alles zal ik proberen echt in het kort iets op te schrijven. Gewoon met veel foto`s. Dat spreekt altijd.

Tja waar zal ik mee beginnen? Het zijn zo`n hoop dingen. Het zal ook een allegaartje worden van alles door elkaar heen hoor. Maar zo loopt het leven hier ook voor ons vaak. We krijgen soms van alle kanten dingen op ons pad, en daar moeten we dan een weg in proberen te zoeken hoe er mee om te gaan.
De meeste dingen weten jullie onderhand wel, dus zal ik het omdat het zoveel is gewoon kort houden qua taal bij sommige dingen. Eerst maar even de S.O.S dingen.

Levensmiddelen pakketten uitdelen:
Manci Neni
Hier even 2 gezichten die iedere maand een pakket krijgen.
Ivm de verhuizing van domien gebeurde de oktober maand pas op 1 november. Maar ook dan is men er maar wat blij mee.

Simon aan een nieuw bed geholpen.
Ik kon hem niet zo. Maar zo af en toe kwam hij wel eens aan de deur voor wat eten en zo. Nu dat kreeg hij dan ook. Maar pas een poos later hoorde ik van anderen het trieste verhaal van deze man. Wat bleek, de ze man, die een beetje simpel is, is een poos geleden door anderen op een hele linke manier zijn huis kwijt geraakt. En staat op straat. En niemand kan er wat aan doen, omdat er geen getuigen zijn bij geweest die hem nu kunnen helpen. Hij staat letterlijk en figuurlijk op straat. Heeft geen familie meer,en moet zijn gang vinden.

( het huisje?? Waar simon in woont.)
en Rene had pas gehoord dat hij nu in een varkensschuurtje woonde achter zijn aardappelschuur woonde. Daar is een weggetje naar achteren en daar ergens zat hij. Maar ja ik was druk en wist ook niet waar. Totdat hij opeens weer in mijn huis stond en om eten vroeg en een deken. We vroegen hem toen ook; waar woon je nu? En na wat heen en weer gepraat besloten we gelijk even met hem naar zijn huisje te gaan kijken. Dat kan nu zo heerlijk gelijk met mijn bussie. O wat ben ik daar blij mee. Maar afijn. Wij namen hem mee in bussie, en kwamen aan bij een krotje. Een overblijfsel van vroegere jaren waar 80% van al het glas gebroken was en er gewoon niet meer uitzag. Ik kan begrijpen dat die man een extra deken wilde. En toen we zijn bed zagen hadden we gelijk zoiets van; hier moet wat anders komen. We zijn dus terug naar huis gegaan en hebben met hem afgesproken dat we om 4 uur terug zouden komen met een bed en dekens e.d. zo gezegd zo gedaan. We hadden nl net het vakantiehuisje leeg gehaald dus bedden en lakens te keur over Om 4 uur stonden we bij hem. En konden we gaan uitpakken en inpakken e.d.
Bedje uitladen
Bedje opmaken


Nadat we het bed hebben opgemaakt hebben we ook nog geprobeerd wat plastic tegen de ramen te plakken, ,maar dat viel vies tegen.
We hebben 1 raam gedaan waaronder zijn bed staat. De rest van het plastic en plakband hebben we achter gelaten. Want het werd ook al donker en we zagen niet veel meer. We willen nog proberen glas in de ramen te laten zetten. Maar de glasman van het dorp hier loopt niet zo hard als we willen.

Raampje plakken.

Operatie voor Nadia.
Een zigeunervrouwtje kon niet meer lopen van de pijn in haar onderbuik. En na onderzoek bleek uit dat ze een soort verdikking had zitten in of rond de baarmoeder. Ze moest gelijk naar het ziekenhuis en daar is ze schoongemaakt. Er bleek wat na de bevalling achter gebleven te zijn. We hebben iets geld gegeven voor de dokter die deze operatie moest doen. de operatie is gelukt en ze mag zich nu goed voelen.

Gehoorapparaat klaar van Norbi:
Dan was van de week ook het gehoorapparaat klaar van Norbi. Ik kon die dag niet mee en de moeder is samen met haar zoon gegaan om hem op te halen.
We konden helpen met de eigen bijdrage die nog betaald moest worden voor dit apparaat. De kosten waren 1 miljoen. Terwijl het apparaat zelf veel meer koste. Maar daar de moeder ook alleenstaand is, en geen vast werk was dit voor haar moeilijk op te lossen. De volgende keer hoop ik te vertellen hoe de bevalt.

Met Bea naar dr in Debrecen.

Dr Kemeny met Bea en haar moeder
We zijn afgelopen dinsdag weer geweest met Bea voor controle. En gelukkig was haar verkoudheid verdwenen. Na een druk onderzoek van haar oog, werd ons verteld dat ze haar dus de volgende week dus wilde opereren. Ze word a.s woensdag verwacht tussen 10-12 uur. En dan opgenomen. Dan volgt op donderdag de operatie voor haar, en als alles goed mag gaan mag ze vrijdag weer naar huis. Een spannende tijd dus voor haar en de familie. Wilt u biddend om hen heen staan deze dagen. Het is toch niet niets hoor.
Gelukkig mochten we ook al het geld dat we nodig hadden voor de operatie ontvangen. Persoonlijke giften en 2 stichtingen staan garant voor het geld dat we nodig hebben. We zijn daar heel erg dankbaar voor. Aankomende week zal ik dus 3 dagen in Debrecen zijn. Een drukke tijd, maar we hebben ook al zolang op dit moment gewacht met haar. Ik hoop volgend weekend wat op internet te zetten van de operatie.

Diversen dingen uitdelen i.v.m onze op hand staande verhuizing:
Ja mensen u leest het goed. We moeten weer gaan verhuizen hoorde we onverwachts. Maar daarover zo meer.
Maar omdat we moeten verhuizen en we de boel in de garage en het andere hok leeg moeten hebben zijn we dus druk bezig om de restanten die we in de garage hebben liggen zoveel mogelijk al vast uit te delen.
We zijn zo alweer bij de mensen langs geweest die luiers nodig hadden,

Luiers uitdelen.

Reghin.
En daar we nog meer hebben dan dat we nu kunnen uitdelen hebben we ook even wat meegenomen naar Reghin.
We zouden daar een weekend heen gaan om nog spullen te verhuizen die van de jongens in het appartement stonden. Nog een andere verhuizing dus. We hangen echt van verhuizingen aan elkaar op het moment.
Maar daar hadden ze juist ook graag luiers en nog wat andere dingen. Dus hebben we op de heenweg weer de bus volgeladen en hebben we het daar weer mogen uitladen.

Jolien en Evelien aan het uitladen in reghin.

Evelien:
We hebben voor 3 weken een vriendin over de vloer. Ze gaat een poosje meewerken in het kinderziekenhuis in Oradea en slaapt bij ons.

(inci en Evelien)
Ook zij was mee naar Reghin en genoot onderweg en van alles wat ze daar meebeleefde.
Verder genieten we gewoon ook heel erg van haar aanwezigheid bij ons in huis. Het is zo`n heerlijk positief mens. Dank je wel hoor voor je vriendschap en steun in alles.

Winter-Laarzen uitdelen:
Dan hadden we afgelopen vrijdag weer het uitdelen van de winterlaarzen voor de zigeunerkinderen. We hadden op verschillende wijze weer de laarzen binnen gekregen. Via verschillende transporten en ook via een inzamelingsactie van verschillende scholen in Friesland mochten we hele mooie laarzen ontvangen. Daarnaast hadden we via minitransportjes van verschillende mensen kammen, katoenen tassen en knuffels gehad. daarvan hebben we samen nog met gekochte sokken een pakket gemaakt. En zoals vele andere jaren was het ook nu weer een groot succes.

( 80 paar kinderlaarzen in de aanbieding)
we hadden alle laarzen in huis opgesteld en stoelen net bij de buitendeur onder het afdakje neergezet, zodat de kinderen niet naar binnen hoefde. Zodra er weer iemand was lieten we ze met zijn tweeÎn naar binnen komen en de rest bleef wachten buiten de poort. Als die weer klaar waren dan de volgende. En o o, wat zagen sommige voetjes er toch uit. Sommige kwamen met blote voeten, andere met plastic zakjes om de voeten of lapjes stof die rondom hun voet als sok moesten dienen. Wat was het fijn om ze allemaal een schone sok te kunnen geven.
Mariele met nw laarsjes

wat zijn we blij.
Onze verhuizingÖ.een wonder:
Wat waren we blij toen we Domien en Inci over verhuisd hadden, want dan konden we even weer bijkomen van alle verhuizingen. We waren tussen 3 huizen bezig. Spullen van domien en inci die hier bij ons stonden en in het vakantiehuisje lagen waren we aan het over huizen. En ook gingen er weer overige spullen naar hier. de ruimte die leeg kwam stond een dag later weer vol. Maar ja we zouden wel zien. Totdat er opeens een dag later weer heel wat veranderde voor ons. Ik zal hetgeen ik ooit heb gemaild naar een vriendin even naar hier kopiÎren. Dan hoef ik het niet nog een keer allemaal te typen. Het zijn 2 op elkaar volgende mails.
1e deel:
Ik zie wel. Ik ben op het moment echt een beetje lusteloos hoor na zoën heerlijk bericht van de huurder. Ik ga straks even naar de man die misschien wel een huis voor ons wil kopen. De oude eigenaar van het vakantiehuisje. Hij vroeg van de week aan mij toen ik de sleutels af ging geven en de laatste maanden betalen, of ik niet alsnog een ander vakantiehuisje wilde huren.dat vroeg hij eerder ook al wel, maar ja wel voor 100 euro.
Nu ik gaf hem toen aan dat de 100 euro die hij dan wil vragen als huurprijs gewoon teveel is voor ons en heb hem uitgelegd waarom. Hij snapte dat en stelde toen al voor dat als de vraagprijs toch 50-70 euro zou wezen of we dan nog niet geÔnteresseerd zijn. Ik zei: ik zal het er wel eens met Rene over hebben. Toen begon hij eigenlijk opeens over een huis voor onszelf. Hij zei moet je zelf geen ander huis dan? Ik zei: ik niet, ik woon best. Ja zei hij: maar Gyuzi heeft het toch te koop staan? Ik zei:O, nu dan weet jij meer dan ik. Want wij weten hier niets van hoor. Nu zei hij dat hij het had gehoord en verder ook niet meer wist hoor.(of dat zo is weet ik niet, maar ja) Ik zei dat ik er toch wel eens achteraan zou gaan. Nu zei hij: als je een huis nodig heb dan kom je maar, dan kopen we een huis voor je en regelen we wel wat. Ik ging toen wel heel gemengd weg hoor. Want denk je net klaar te zijn met de ene verhuizing hangt er misschien weer een andere verhuizing boven je hoofd. Maar toch had ik ook zoiets van; wie weet is het maar geroddel van het dorp. Toch wilde ik het wel gaan navragen. Want ik wil zoiets toch wel even graag weten. Dan hou je er toch even rekening mee, niet? Maar ja ik was nog druk met van allerlei afhandeldingen van het huisje en had nog geen tijd gehad om er op af te gaan. Ik reed toen wel weg bij die Andras met het gevoel in me van: Heer als dit echt waar is, dan dank ik U toch al voor Uw uitredding in dit. Want stel dat we een ander huis moeten zoeken dan heeft U al iemand van te voren gegeven die misschien al weer een huis voor ons wil regelen.
Totdat meneer Gyuzi (de eigenaar)opeens een dag erna de keuken instapt bij ons. Ik was net terug uit Oradea en stond patat te bakken. Hij kwam voor geld van de maand en geld van het vuilnisophaaldienst. Die had hij even vooruit betaald als eigenaar van het huis.Nadat Rene hem had betaald, nam ik mijn kans waar en zei tegen hem: Ik heb gehoord in dorp dat je het huis te koop heb staan. Is dat zo. Eh..Ja zei hij, dat klopt. Dat wilde ik eigenlijk ook even zeggen gelijk tegen je. (of dat waar is betwijfel ik sterk omdat hij naar mijn inziens al weg wilde gaan.) maar fijn. Hij zei: ja ik heb het vandaag allemaal geregeld met degene die het gekocht heb. Ik zei: dus het is al verkocht???
Ja zei hij doodleuk. De zus van mijn moeder komt erin. Ze wilde verleden jaar er al in maar ja toen hadden we nog een contract. Maar nu loopt die af en dan gaat zij erin. Ik was perplex, nou ja samen waren we perplex. En omdat ik niet zo 1.2.3 wist wanneer ons contract precies afloopt vroeg ik het hem, wanneer dat dan wel was. O zegt ie; 6 januari. Dus wij moeten er al 6 januari al uit wezen???????????????????????? Ja zegt ie, alsof het de normaalste zaak van de wereld is om zoiets op zoën korte termijn te regelen. Nou je kan je misschien wel voorstellen dat we niet de vrolijkste gezichten opzetten. En ik heb het hem ook gezegd dat ik dit geen stijl vond om op zoën korte termijn dit te doen. ik ben weggelopen van hem hoor. Hij stond daar zo gewoon ongeÔnteresseerd te kijken. Het deed hem niets. Nu ik had hem zitten.
En later als je dan verder gaat nadenken dan besef je opeens dat hij het dus gewoon al een jaar heeft geweten dat dit er aan zat te komen. Omdat die vrouw er een jaar gelden al in wilde. Nou toen werden we eigenlijk echt verdrietig van binnen, want waarom heeft hij dan niet eerder dit gezegd tegen ons.
Allemaal vragen komen bij je op. Waarom???we woonden hier zo fijn. Kregen echt rust hier.
En nu wat nu?

(ons nieuwe huisje,Ö.mooi he?)


.
2e deel
MAAR HET GAAT VERDER HOOR.
IK HEB DUS DIE ANDRAS MOGEN SPREKEN ZATERDAGMIDDAG. OOK AL WONDERLIJK HOOR. WANT IK DACHT VLAK VOOR SLUITINGSTIJD VAN ZIJN wINKEL TE GAAN, MAAR DE WINKEL WAS AL DICHT OM 12.15. EN IK WEET DAT ZE DE ZATERDAGMNIDDAG GRAAG PRIVE DOORBRENGEN DUS DURFDE IK NIET NAAR ZIJN HUIS TE GAAN. IK ZEI HEER WILT U ZORGEN DAT HIJ BUITEN ZIJN HUIS EVEN LANGS DE WEG IS, DAN ZAL IK HEM AANSPREKEN, MAAR NIET ZO MAAR AANBELLEN. NU VANAF DIE WINKEL TERUG NAAR HUIS WAS HIJ NIET BUITEN, MAAR WEL TOEN IK EVEN LATER DIE MIDDAG MET DOMIEN EVEN NAAR EEN BENZINEPOMP MOEST OM WAT JERRYCANS DIESEL OP TE HALEN. TOEN WE TOEN LANGS ZIJN HUIS REDEN STOND IE BBUITEN MET ZIJN VROUW EN MOEDER. EN IK DACHT; DANK U HEER. IK STOPTE EN NA EVEN OVER NOG OVER HET VAKANTIEHUISJE GEKLETST TE HEBBEN VROEG IK HEM DUS NOG DE VRAAG OF ZIJN AANBOD VAN DONDERDAG NOG GOLD. WANT ZEI IK ; GISTERNAVOND HEBBEN WE DUS GEHOORD DAT WE UIT ONSD HUIS MOETEN EN WEL OP ZEER KORTE TERMIJN. NU HIJ ZEI GELIJK VAN ; TUURLIJK GELD DAT NOG. ZEG MAAR WAT ER IN MOET ZITTEN EN DAN GAAN WE SAMEN ZOEKEN NAAR EEN HUISJE DAT ONS LIJKT. ALS WE WAT VINDEN DAN KOPEN WE HET EN HEB JE EEN HUISJE. NU DAN STA JE TOCH WEL EVEN PAF HOOR VAN WAT GOD AAN HET DOEN IS IN ONS LEVENTJE HOOR, WANT DIT IS NIET ZOMAAR IETS. WAT IS DIE MAN AAN ONS VERSCHULDIGD DAT HIJ VOOR ONS ZOMAAR EEN HUIS WIL KOPEN????NIETS. MAAR HIJ WIL HET WEL.. NU WIJ UIT ELKAAR EN IK OP NAAR DE BENZINEPOMP. EN ALS DOMIEN STAAT TE TANKEN, BELT OPEENS RENE OP. EN ZEGT; ANDRAS BELDE NET EN DIE STAAT JE OP TE WACHTEN ALS JE TERUG BENT IN SALARD BIJ EEN HUISJE LANGS DE DOORGAANDE WEG. OF JE DAAR NAARTOE WIL KOMEN. DIT WAS NOG GEEN 20 MINUTEN LATER. OKE ZEG IK, EN WE ZIJN ER NAARTOE GEREDEN TOEN WE KLAAR WAREN.
HIJ STOND ONS BUITEN OP TE WACHTEN MET DE EIGENARESSE VAN HET HUISJE. EN NU HAD HIJ AL WEL EENS OVER DIT HUISJE GESPROKEN ALS WEER EEN ANDER VAKANTIEHUISJE, MAAR IK DACHT DAT HET ERG KLEIN WAS. MAAR WAT VIEL DAT MEE ZEG. GISTEREN KWAM IK ER ACHTER DAT HET EIGENLIJK VOOR EEN GROOT GEDEELTE HET PRECIES DE ZELFDE INDELING HEEFT ASL DOMIEN EN INCI HUISJE. HET IS IETSJE KLEINER, MAAR NIET VERKEERD. WANT TOEN IK ER IN LIEP HAD IK ECHT ZOIETS VAN; WAUW, DIT ZIET ER NOG BEST GROOT UIT. GROTER DAN IK ALTIJD DACHT DAT DIT HUISJE ZOU WEZEN. HET HEEFT NU 2 SLAAPKAMERS, EEN KEUKENTJE, KLEINE DOUCHE MET WC,

(zicht op keuken met douche en voorraadhok en rechts in hoek deur naar onze slaapkamer)
EEN VOORRAADHOKJE, EN EEN HALLETJE. EN DAARACHTER IS EEN SOORET ZOMERKEUKEN/KAMER/ DIT HEEFT EEN SCHUIN AFLOPEND GOLFPLATENDAKJE. EN HET IS DAT KAMERTJE DAT ANDRAS WIL GAAN VERBOUWEN TOT ECHTE WOONKAMER VOOR ONS EN HET DAK NETZO WIL GAAN BIJTREKKEN ALS HET ANDERE DAK. NU DAN KRIJGEN WE DENK IK NOG EEN GROTERE WWONKAMER DAN NU.

(huisje van de zijkant gezien. Het dak is nu al 1 dak)
IK WAS PERPLEX, EN HEB DAN OOK RENE EVEN GEBELD OM TE KOMEN KIJKEN. WANT IK HAD ECHT ZOIETS OVER ME, JA HIER KUNNEN WE LEVEN HOOR. ER ZIT NL OOK GAS IN EN AL GASKACHELS. EEN BADKAMER EN WC IS IETS WAT OOK VEEL MENSEN NIET HEBBEN IN HUIS, DUS VOOR ROEMEENSE BEGRIPPEN IS DIT AF. DIE ANDRAS HEEFT EEN BOUWBEDRIJF, DUS VOOR HEM IS HET HEEL MAKKELIJK WAT MENSJES TE STUREN OM DIE KLUS VAN DAT DAK TE GAAN DOEN. NU, OOK RENE WAS ENTHOUSIIAST OVER HET HUISJE. ALLEEN HET ENIGE NADEEL IS DAT HET AAN DE DOORGAANDE WEG ZIT VAN SALARD. WE HEBBEN ALTIJD, DAG EN NACHT VERKEER VOOR ONS HUIS, VOORAL NU MET DE AANLEG VAN DE SNELWEG VLAKBIJ. DE VRAQCHTWAGGENS DENEDEREN WAT VOORBIJ. DAT ZIET RENE OOK WEL DIE ZIJN SCHUUR IETS VERDEROP HEEFT. DAS DUS WEL LEKKER VLAKBIJ. EN WAT ER VERDER OOK NIET IS DAT IS EEN SCHUURTJE OF ZO. HET HUISJE IS NL 3 JAAR GELEDENGEBOUWD VOOR EEN ECHTPAAR EN IS DUS NOG NIET ZO OUD. MAAR HET WAS OP EEN KAAL STUKJE GROND. BIJ OUDERE HUIZEN ZIE JE VEEL MEER SCHUURTJES. NU HIER NIET. MAAR DAAR IS WEL WAT AAN TE DOEN DENK IK HOOR. WE ZULLEN GEWOON IETS OP ZEER KORTE TERMIJN NODIG HEBBEN. EN HIER IS IETS, DUS WAT ZULLEN WE KLAGEN. ER ZIJN GENOEG ANDEREN HIER DIE BEROERDER WONEN. IK ZIT ALLEEN DUS MET MIJN TRANSPORTEN E.D . MAAR OKE DAAR ZULLEN WE PROBEREN WEER ANDERE DINGEN VOOR TE ZOEKEN. NU IS HET EERSTE BELANGRIJK DAT WE EEN HUISJE VINDEN. EN IK DENK GEWOON DAT WE HEM GEVONDEN HEBBEN. DIT HUISJE VOELT ZO GOED AAN. EN HOE ALLES GAAT EVEN ZO SNEL, DAAR WORD JE STIL EN VERWONDERD VAN. ECHT. DONDERDAG MORGEN HOOR JE VIA VIA JE DAT JE MISSCHIEN WEL EENS JE HUIS UIT ZOU KUNNEN MOETEN. VRIJDAGAVOND HOOR JE DAT HET ECHT WAAR IS OPEENS. EN ZATERDAGMIDDAG MAG JE AL EEN NIEUW HUISJE KRIJGEN VOOR JE GEVOEL. DIT GAAT WEL HEEL SNEL. MAAR O WAT LAAT GOD ZIJN ZORG ZIEN VOOR ONS HIERIN HE. WIE ZIJN WIJ DAT WE DIT ZOMAAR WEER IN ONZE SCHOENEN KRIJGEN.???

Zo mensen, dit waren even de verhalen rondom de verhuizing. We zijn er zelf nog stil van hoe alles zo gelopen is, en nog hoor als ik daar loop en iedereen bezig zie dan denk ik, Heer dank U wel, en kan ik het nog niet bevatten. Maar het is die Groote God die voor ons zorgt in dit weer.
En we kijken er nu ook al echt naar uit om te gaan ook hoor. Al zie ik gigantisch op tegen de verhuizing. Als je ziet wat hier nog staat in huis en garage. En er komt nog een transport met 60 dozen. Genoeg werk zo. En dan hebben we ook de kerstpakkettenactie waar we altijd in december druk mee zijn en waar we het geld al weer voor hebben mogen ontvangen. Nu dat wil ik zo wie zo door laten gaan omdat de mensen hier er niets aan kunnen doen dat wij moeten verhuizen, niet? Ik zal met kerst niet lekker zitten. Dus gaan we er gewoon voor. En zullen we wel zien hoe alles gaat lopen. Ik ben al wel begonnen met verschillende dingen uitzoeken in huis. En ook in de garage e.d zijn we al drastisch dingen, kleren e.d aan het uitgeven. Om de ruimtes leeg te krijgen. Het vrouwtje uit het huis gaat per 1 december weg. En dan maken ze er nog centrale verwarming in voor ons. Daarna kunnen wij er in. Maar hoe dat gaat en of dat we er voor de kerst in zullen zitten weet ik nog niet hoor. We zullen zien.
Ons nieuwe adres zal straks gaan worden in Salard;

Fam. Timmer
Salard 967
417450, jud-Bihor
Roemenie.

Het huis ligt dus iets verder dan het bedrijf als je het dorp binnen rijd. En voor degene die de kapper weten te zitten. Daar 2 huizen na vanaf de schuur.
En van de week hebben ze dus al het het dak verwisseld. Van golfplaat tot puntdak. Wat gaat dat snel hoor.
Het zal weer een nieuwe start zijn op een nieuwe plek die God ons geeft. En we kijken er met zijn allen naar uit. Ook Nathan die een veel grotere kamer krijgt. En dat wel ziet zitten.

Nu mensen, ik hou het hierbij voor nu, want ondanks dat ik de rest kort heb gehouden is het stuk van de verhuizing wel weer lang geworden. Maar ja dat was te complex en wonderlijk om in het kort te beschrijven.

We willen u wel vragen of u wilt bidden voor kracht in deze zeer hectische periode. Er gaat en komt zoveel door elkaar heen in gevoel en dingen om je heen. Stil zitten en rustmomenten zullen er voorlopig echt niet zoveel zijn. We zullen al onze tijd nodig hebben om alles voor de tijd klaar te hebben. Toch wil ik gaan proberen af en toe momenten van rust te creÎren. Al zal het moeilijk zijn.

Nu mensen, doe iedereen de groeten van ons allen,
En bedankt voor het medeleven van uw kant naar ons toe op wat voor een manier dan ook.

Hartelijke Groeten,
Clara

Toegiftjes:


( Nathans speeltjes, met speciaal transport dit keerÖ Zijn poesje)( nieuwe dak in aanbouw)


( O, wat zijn