free web stats

Dag lieve floortje

Even een stukje alvast uit de brief die ik aan het maken ben.
Ik werd vannacht om half 3 opgebeld door anti. Nu als hij belt om die tijd weet je dat er iets mis is. Ik dacht eigenlijk gelijk aan Inci oma, die ook heel slecht ligt. Maar nee. Wat ik toen te horen kreeg, en later te zien kreeg was niet een fijne boodschap. Er was brand geweest en floortje was dood.
Floortje is een zigeunermeisje van 5 jaar uit het zigeunerdorp.

ik zet dit alvast op de site zodat mensen het alvast weten. velen kennen nl Floortje. Met het uitgebreide verhaal zelf ben ik bezig, maar ik kan door alle drukte er omheen het niet zo 1.2.3 gauw afhebben. ik hoop er vanavond en anders morgen nog even verder aan te gaan.
Maar wat ik alvast wil vragen is of u allen wil bidden voor deze familie die op zo`n tragische wijze hun kind moesten verliezen. Of ze kracht mogen krijgen om dit te dragen.
ik ga er nu weer even heen. het is de gewoonte dat bij een overlijden dan iedereen komt en wat drinkt. nu ik ga eventjes. zelf hou ik er niet zo heel erg van, want het is ook helaas veel gedrink bij de mannen. En ik moet ook nog daarna even naar het verjaardagsfeestje van Eszter, inci zusje die vandaag jarig is. allemaal even door elkaar heen qua gevoelens, maar dat meisje mag nog vieren dat ze een jaar er bij heeft gekregen.
wilt u bidden voor die familie en allen die er omheen staan.