Woonruimte gevraagd.....

Wij zoeken: werk..woning..werk..woning..werk..woning..

Hallo Allemaal,

Hier dan de beloofde mail met even wat extra informatie wat betreft het zoeken naar werk en woonruimte..

Wij zoeken: werk..woning..werk..woning..werk..woning..


Hallo Allemaal,

Hier dan de beloofde mail met even wat extra informatie wat betreft het zoeken naar werk en woonruimte..
Maar als eerste wil ik iedereen hierbij even bedanken voor de reacties terug. Het doet goed ons echt heel goed dat er zo word meegeleefd in deze toch hele rare tijd.
We zijn nu bijna een week verder dan dat iedereen de algemene mail kreeg. En we mogen zeggen dat we echt heel erg gesteund worden door alle reacties, maar we ervaren ook juist zo Gods nabijheid en rust na deze beslissing. Beide krijgen we steeds meer een rust over deze beslissing, en al zal het nog best heel moeilijk worden…het is goed zo..
We willen u wel vragen om door te blijven bidden voor ons en allen hier. Gebed heeft kracht, en dat hebben we echt nodig deze maanden.

Maar waar we nu even voor schrijven is hetgeen wat ons nu bezig houd:
een
nieuwe woonplek en nieuw werk voor beide.
Ik zal even los van elkaar wat extra vertellen.

Nieuw werk:

We weten natuurlijk nog heel niet waar we nu komen te wonen, maar voor Rene zal het denk ik niet zo heel erg zijn als het werk dat hij zal gaan doen, niet helemaal in de buurt is. Hij zal denk ik toch de auto hebben. Het is natuurlijk wel het lekkerste als je vlakbij zit, maar ja, wat is nu vlakbij voor ons he als we nog niet weten waar we komen.
En we weten ook drommels goed dat we ook heel niet kieskeurig mogen zijn in deze tijd van de crisis. Dus ook al zal het misschien totaal iets anders wezen dan dat we ooit gedaan hebben, we zullen er toch voor gaan.
Zelf zal ik pas denk ik werk kunnen gaan zoeken als we weten waar we komen te wonen, omdat ik dan iets kan gaan zoeken vlakbij huis, omdat ik dingen denk ik per fiets moet gaan doen of openbaar vervoer mits dat goed aanwezig is in het dorp waar we komen.

Nieuwe woonplek:

Nathan zal waarschijnlijk in Utrecht op school gaan, en daarom zoeken wij:
een huurwoning in een straal van 20 km rond Utrecht. Onze voorkeur gaat uit naar de kant van tussen Loenen en Woerden of zo. Dit is aardig centraal, en we zitten dichtbij beide moeders en vrienden. Maar weet u misschien toch iets aan de andere kant van Utrecht, dan horen we het toch ook graag.
We weten van de informatie dat zo ergens inkomen in een huurhuis niet makkelijk is. En daarom denken we ook bijvoorbeeld aan een huisje bij een boerderij of zo of ergens anders van of bij een partikulier iemand.
We zijn met zijn drieën. Dus onze wens is iets met:
2 slaapkamers, ( 3 zou fijn zijn als we onze kinderen eens over krijgen)
Woonkamer
Douche
Toilet
Keuken
Schuurtje

Het hoeft heel geen luxe te zijn, als we maar ergens een plekje kunnen krijgen.
Het zou fijn zijn als er een goede busverbinding is bij het huisje in de buurt i.v.m de school van nathan e.d.

Omdat wij al jarenlang ondersteunt worden door maandelijkse giften, hebben we niet het geld voor een duur huurhuis. We hopen echt met Rene zijn werk in 1è instantie de 1
e tijd de dingen rond te krijgen die we in NL moeten betalen dan. Dus we willen u vragen om ook te kijken naar niet te dure woonruimte. Ikzelf zal ook zo gauw mogelijk wat gaan zoeken als we gesetteld zijn. Of we moeten al gauw iets weten over waar we komen te wonen.zodat ik ook al kan gaan kijken.

Mocht u iets weten qua woonruimte of werk voor ons ??dan kunt u contact opnemen met ons of stichting GOUD:

In Nederland.......................................................In Roemenië

Stichting GOUD, ................................... Fam.R.Timmer
Fam H Seeleman: 0346241061 ............... Huistelef: 0040-259440915
of Mobiel Henk : 0650218724 ............... Mobiel : 0040-744889460 (Clara)
................................................................... Mobiel : 0040-741309493 (Rene)
................................................................... Email : fam.timmer@agrimana.com


Bij deze brief hebben we ook een ander brief gedaan. Eigenlijk een soort aanplakvel. Mocht u ergens een plek weten waar u zoiets op kan hangen, dan willen we u vragen of u deze wilt uitprinten en wilt ophangen voor ons. We denken dan aan een plek bij de kerk of dokter; schoolruimte, werkplek, winkelplakbord, e.d.

We hopen en bidden dat u misschien iets weet of hoort voor ons. Daarom sturen we deze mail weer door aan alle mensen die onze nieuwsbrief krijgen. En hopen we zo iets te kunnen vinden. Hier vandaan is het moeilijker zoeken, en soms horen jullie opeens iets van iemand die het over een huisje heeft dat leeg komt of zo. Wij zijn benieuwd of het zo gaat lukken.

We groeten u allemaal en wensen u Gods zegen toe.

Rene, Clara en Nathan.Timmer
Salard 967
417450,Jud-Bihor
Roemenie
www.agrimana.com