Tussen door zijn we ook nog aan het verhuizen

J a u leest het goed we zijn al begonnen met verhuizen, want als alles goed gaat staat eind volgende week hier een vrachtwagen die onze spullen wil meenemen nar NL, en staat over 2 weken al een groot gedeelte van onze huisraad al in het huis waar we mogen gaan wonen.
J a u leest het goed we zijn al begonnen met verhuizen, want als alles goed gaat staat eind volgende week hier een vrachtwagen die onze spullen wil meenemen nar NL, en staat over 2 weken al een groot gedeelte van onze huisraad al in het huis waar we mogen gaan wonen. Er komt nl een hulptransport uit de gemeente Wekerom deze kant op, en al nemen we dit keer alleen de incontinentiematrialen aan ivm de verhuizing e.d., toen we hoorden dat deze vrachtwagen leeg terug zou gaan naar NL, heeft Rene de vraag gesteld of het dan misschien niet mogelijk zou kunnen zijn dat onze spullen misschien niet mee zouden kunnen op de terugweg. En na overleg met de chauffeur was dit mogelijk. en daar zijn we heel dankbaar voor.


Dit betekend dus wel voor ons dat het nu heel snel inpakken word van alle spullen. Een kringloopwinkel hier op dorp had gelukkig een heleboel bananendozen voor ons die we mochten ophalen. Eniko en Abi werden leker melig tussen al die dozen bij het ophalen en van hen maakte we dan ook dit hele mooie schilderijtje.

En ach ja..de rest spreekt denk ik wel vanzelf qua fotos. Dozen sjouwen, dozen tillen, kasten uitpakken en uit elkaar halen, auto inladen omdat alles bij de schuur ingepakt gaat worden in grote aardappelkisten die we nog hebben.

Tja, het is echt een heel gek gevoel om nu alles al in te pakken en zelf pas over 3 maanden weg te gaan. kijk dat we vene gaan kamperen in huis, dat redden we wel, maar je gevoel gaat soms nog niet mee. al heb je best geregeld je moeilijke momenten bij dit alles hoor. ik denk echt dat het stap voor stap afscheid nemen is. we moeten nog maar niet denken aan de afscheidsdag.


we zijn echt heel dankbaar zoals alles loopt nu. we zien echt Gods hand in dingen om ons heen.
We willen u allen wel vragen om te bidden voor ons in deze nieuwe periode van ons leven. het is een hectische tijd.
Maar we willen u ook hartelijk bedanken voor ieder meeleven van jullie kant naar ons toe. we kunnen in deze drukte niet iedereen persoonlijk terugschrijven , maar we hopen dat we met af en toe een update over de stand van zaken ook allemaal blij kunnen maken.