Beetje laat; verslag uit Nederland

Wij waren in Nederland, op 19 febr vertrokken we en op 11 maart waren wij weer thuis.
We zijn ook dit jaar nog in Nederland geweest!!
19 februari vertrokken we weer naar NL en op 11 maart waren we weer thuis.

We wilden dit jaar ook speciaal aandacht geven aan Nathan, vorig jaar zijn er al dingen blijven zitten die hij graag wilde zien, hij is zo geïnteresseerd in Nederland en wil graag dingen zien daar.

Deze foto’s zijn op de heen weg gemaakt, een daar onze bus uit de garantie is moet er soms wel eens aan de onderkant gekeken worden.
Erwin is op de skoot mobiel van Oma Timmer boodschappen wezen doen, hij vond die toch beter rijden dan zijn eigen rolstoel.Wij kregen een conferentie aangeboden, en we zijn er ook geweest, dat was een mooie tijd 3 dagen bezig zijn met GOD, en al het andere eens laten zitten.
En Nathan was die dagen wezen logeren.Een daagje uit met Erwin erbij, naar het militaire luchtvaart museum in Soesterberg.Gezellig met elkaar even koffie drinken en Rene in een zweefvlieg simulator.En Nathan in een echte F16 vlieg simulator deze is ook gebruikt op vliegbasis Leeuwarden, om F16 piloten les te geven.Ook wilde nathan met de auto op een Boot dus zijn we maar naar Schoonhoven gereden, en daar zijn we over gevaren.Er was door Marjon en Evelien een test geregeld in het audiologische centrum in Den Haag voor Nathan, eerst voor zijn gehoor, en daarna een logopedie test, en nog een psygologie test.
We dachten dat we in 1 middag klaar zou zijn maar het bleek dat we 3 keer daar moesten komen en daarom hebben de terug reis maar uitgesteld.
De mensen daar namen ook echt de tijd voor Nathan.
Dit onderzoek werd ook betaald van een gift die we hier voor kregen.
Nathan had al een gehoor apparaat, maar hij gebruikte hem nooit omdat het niet goed zat en niet werkte volgens hem, volgens deze Arts klopte dat wel want hij had een andere soort nodig, die arts had voor ons een afspraak gemaakt in Utrecht bij en winkel die gehoor apparaten verkocht, daar konden we vrijdag terecht.
Nadat we een gehoor apparaat hadden uitgezocht, en we wilden betalen, kregen we te horen dat we dit apparaat van de winkel kregen.
Toen we ook in de auto zaten hebben we eerst GOD gedankt voor dit alles.
Even met vrienden uit eten. Ook kregen we nog van vrienden een mand voor onderweg met van alles en nog wat er in.En dan moeten we nog alles inpakken, maar het past er in zoals je ziet.Toen we in Nederland waren is de bus weer gekeurd en hij is goed gekeurd, dus hij kan er weer een jaartje tegen.
Ook de keuring kregen we gratis, en de bus was zelfs nog getankt.

We mogen nog steeds terug kijken op een gezegende tijd daar in Nederland.

Helaas hebben we niet iedereen kunnen ontmoeten, we komen altijd 2 weken maar we hebben meestal voor zo’n 3 a 4 weken afspraken, en dat lukt niet in die 2 weken.
Wij willen iedereen bedanken die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt!!!!!!